Apartament 3 camere, decomandat, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 65682

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 8
S.U.: 74.33 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 74.33 mp
Suprafata utila + balcon: 91.84 mp
Suprafata construita: 98.56 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere, disponibil in proiectul imobiliar Galaxy Park Residence, ansamblu rezidential de top din cadrul Metalurgiei Park – primul parc rezidential din Romania, din Sectorul 4, Bucuresti.

Imobilul este amplasat pe Strada Drumul Binelui, in proximitatea centrului comercial Grand Arena Mall si a parcului Tudor Arghezi.

Proiectul se remarca atat prin stilul sau arhitectural modern (cu fatade ventilate, placate cu Alucobond) cat si prin performantele la nivel de constructie, iar aici putem enumera: compartimentari cu materiale cu proprietati fonoabsorbante, sisteme de control si consum al apei calde menajere (MTH), incalzire in pardoseala sau tamplaria de calitate superioara cu geam tripan.

Apartamentul este disponibil la etajul 8/11 al imobilului, iar suprafata totala utila a acestuia de 91.84 mp are camere sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: camera de zi 20.75 mp, dormitor 12.35 mp, dormitor 12.94, bucatarie inchisa 8.63 mp, doua holuri ce permit amenajarea unui spatiu de depozitare cu suprafata totala de de 12.35 mp, baie 4.41 si baie de serviciu 2.90 mp.

Acest proiect rezidential a fost proiectat conform cerintelor BREEAM si Green Homes.

Puncte de interes

Imobilul prezentat este situat pe strada Drumul Binelui, in Sectorul 4, Bucuresti, la mica distanta de Bulevardul Metalurgiei si centrul comercial Grand Arena Mall.

Proiectul imobiliar Galaxy Residence se distinge prin numeroase facilitati esentiale ce ofera rezidentilor un nivel inalt de confort si bunastare. Printre acestea se numara accesul rapid la numeroase centre comerciale mari (Kaufland, Lidl, Carrefour, Selgros, Hornbach, Auchan, Metro), la institutii de invatamant, unitati medicale si bancare, cat si infrastructura completa, foarte bine dezvoltata.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale.

In vecinatatea parcului sunt disponibile 14 terenuri de sport pentru pasionatii de activitati cu mingea.

Mijlocul de transport public STB (linia 241) se afla chiar in fata ansamblului si realizeaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute. La distanta redusa fata de imobil se regasesc mai multe linii STB ( 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102, 202) ce ofera acces facil catre zonele centrale ale Capitalei .

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul este: 120.000 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Studio, Apartamente de 2-3 Camere
Septembrie 2024
Preturi de la 84.300 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.