Apartament 3 camere, metrou Eroii Revolutiei, zona Brancoveanu

Eroii Revolutiei, Metrou Eroii Revolutiei, Soseaua Giurgiului
ID Anunt: 60379

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 81.55 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 81.55 mp
Suprafata utila + balcon: 97.85 mp
Suprafata construita: 117.42 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem pentru achizitie un apartament cu 3 camere deosebit, situat intr-o zona linistita de case si imobile noi din zona Brancoveanu – Giurgiului, din Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de Parcul Tineretului si doar 5 minute de mers fata de statia de metrou Eroii Revolutiei.

Apartamentul prezentat face parte din noul ansamblu rezidential Cavar Residence, un imobil din gama premium plus aflat intr-o zona rezidentiala cu acces securizat, ce dispunde de regim de inaltime S+P+3E.

Suprafata utila totala a apartamentului este de 97.85 mp include un  living spatios, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor suplimentar, bucatarie, baie, hol generos si doua balcoane de tip terasa cu suprafetele de 9.2 mp fiecare.

Locuinta beneficiaza de finisaje de calitate premium si numeroase alte facilitati din care enumeram: incalzire in pardoseala, placari ceramice de calitate superioara, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparate AC performante. Balcoanele de tip terasa sunt moderne si dispun de inchideri cu sticla securizata, casa scarii este finisata cu granit si mana curenta este de inox. De asemenea, imobilul dispune de 2 lifturi performante.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Cavar Residence este pozitionat la 200 m fata de Sos Giurgiului, pe str Bradetului, la doar 5 minute fata de statia de Metrou Eroii Revolutiei, in Sectorul 4 al Capitalei.

Zona dispune de numeroase centre comerciale mari si puncte de interes importante: institutiilor de invatamant, (Scoala Gimnazială George Bacovia, Scoala Nr. 188, Gradinita Ciupercuta), Centrul Comercial Sun Plaza Mall, Piata Progresul, cat si numeroase centre medicale si unitati bancare.

Transportul public este foarte bine reprezentat, statia de metrou Eroii Revolutiei este situata la doar 600 de metri de ansamblul rezidential. De asemenea, statia STB pentru tramvai (liniile 4, 7, 25) sau pentru autobuz ( linia 323 ) este situata in imediata apropiere, la aproximativ 2 minute de mers.

Distanta fata de zona centrala a Capitalei sau fata de zonele de agremenent importante din Bucuresti este redusa, iar aici amintim: Piata Unirii (la 3 km), Parcul Tineretului (la 800 m), Parcul Carol (la 1.2 km) sau centrul comercial Mall Sun Plaza (la 2 km).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 3 km

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 240.500 Euro + TVA.

Imobilul dispune de parcari subterane la pretul de 18.000 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.