Garsoniera spatioasa, metrou Aparatorii Patriei, Bd. Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi, Patinoarul Berceni Arena, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 61240

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Garsoniera
Etaj: 1
S.U.: 34.70 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 34.70 mp
Suprafata utila + balcon: 38.70 mp
Suprafata construita: 46.44 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • videointerfon
 • sistem fatada mixta
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie o garsoniera spatioasa, disponibila in cadrul ansamblului rezidential Viva Residence – Metalurgiei Park Faza II, unul din cele mai dinamice proiecte rezidentiale din zona de Sud a Capitalei, dispus in proximitatea Parcului Tudor Arghezi, zona metrou Aparatorii Patriei – Patinoarul Berceni Arena.

Garsoniera prezentata beneficiaza ca dotare standard de un sistem modern de incalzire in pardoseala, de o noua generatie de tamplarie PVC cu geam tripan, cat si de finisaje din gama premium. Fiecare bloc va fi dotat cu o centrala termica proprie, amplasata pe terasa ultimului etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH.

Imobilele ce compun proiectul imobiliar Viva Residence vor fi echipate cu panouri fotovoltaice, care vor asigura costuri minime de functionare pentru spatiile comune ale imobilelor, cum ar fi casa scarii, lifturile, pompele si iluminatul intern si extern.

Locuinta dispune de o suprafata generoasa de 38.70 mp, distribuita dupa cum urmeaza: camera de zi 18.00 mp, bucatarie 9.00 mp, hol acces 2.70 mp, baie 4.40 mp si logie 4.00 mp (cu acces din camera de zi).

Noul proiect rezidential reprezinta viitorul locuintelor din Romania si este precertificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC).

Puncte de interes

Zona in care este amplasat noul proiect Viva Residence – Metalurgiei Park, beneficiaza de infrastructura completa, de strazi asfaltate si iluminate nocturn si ofera acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, locuri de joaca si zone de agrement.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei se poate parcurge in cel mult 5-7 minute pietonal, ansamblul rezidential are deschidere stradala ampla la Drumul Jilavei si acces facil din Str. Drumul Binelui.

De asemenea, la doar 7 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 500 m fata de imobil).

Statia STB ( Linia 241) se regaseste la doar 50 m de imobil si asigura transferul direct la statia de metrou Aparatorii Patriei, in doar cateva minute.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al garsonierei este: 56.900 Euro + TVA 

Posiblitate achizitie loc de parcare:

 • Suprateran: 5.500 Euro + TVA;
 • Suprateran acoperit: 7.500 Euro + TVA;
 • Acoperit la parterul blocului: 8.500 Euro + TVA.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare sau trimestriale.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Drumul Jilavei, Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1 va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2024 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-4 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 55.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.