Apartament 3 camere, Metalurgiei stradal, Parc Tudor Arghezi

Parc Tudor Arghezi, Bulevardul Metalurgiei, Kaufland Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 48035

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 85.35 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 85.35 mp
Suprafata utila + balcon: 97.87 mp
Suprafata construita: 117.4 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11E+12Eth
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • panouri fotovoltaice

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 3 camere decomandat, pe care il puteti rezerva deja in cel mai nou si inovativ proiect imobiliar din Sectorul 4, Bucuresti- Vienna Parkside, proiect imobiliar cu amplasare excelenta in zona Grand Arena Mall, Metro Berceni,chiar langa Parcul Tudor Arghezi.

Locuinta propusa este dispusa la etajul 5/11 al imobilului, are suprafata total utila de 97.87 mp si beneficiaza de o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de zi ampla de 23.3 mp, dormitoare generoase de 14.94 mp, respectiv 17.29 mp (dressing de 3.73 mp inclus), bucatarie inchisa 11.92 mp, doua bai cu suprafata de 4.61 mp fiecare, hol acces 8.68 mp si balcon 12.52 mp.

Ansamblul Vienna Parkside a fost gandit in detaliu si proiectat intr-o maniera inovatoare, acesta a primit deja pre-certificarea GREEN HOMES prin intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si prin responsabilitatea fata de mediu.

Pe langa aceasta certificare oferita de Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC), proiectul rezidential se remarca si prin adoptarea unui sistem constructiv imbunatatit, folosirea celor mai noi materiale si echipamente, iar aici putem enumera: instalarea de panouri fotovoltaice cu randament crescut, folosirea pe terasa imobilului a unor materiale performante care reflecta caldura, utilizarea unui sistem nou de izolare eficienta a cladirii, incalzire centralizata si contorizare individuala pentru fiecare apartament, sistem de recirculare a aerului pentru fiecare apartament fara pierderi de energie si tamplarie PVC cu coeficienti de izolare ridicata.

Afla mai multe informatii despre Proiectul Vienna Parkside accesand urmatorul link: https://www.viennaparkside.ro/

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar din care face parte apartamentul cu 3 camere prezentat este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei si este pozitionat stradal, cu deschidere directa la Bd. Metalurgiei, chiar langa parcul Tudor Arghezi.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta pana la mijloacele de transport in comun poate fi parcursa pietonal in aproximativ 2 minute, statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura accesul rapid la statiile de metrou din proximitate si la zonele centrale ale Capitalei.

Ansamblul rezidential intregeste conditii de locuit prospere, dispune de promenada comerciala interna si numeroase alte facilitati, iar la distante mici fata de imobil se regasesc institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, cafenele si restaurante, dar si centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros sau Carrefour.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 17 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 143.184 Euro + TVA 

Posibilitate de a achizitiona un loc parcare in ansamblu:

 • Loc de parcare suprateran: 6.500 euro + TVA 19%
 • Loc de parcare acoperit la parterul blocului: 11.500 Euro + TVA 19 %

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Drumul Binelui

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
F1 Decembrie 2025
Preturi de la 60.319 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.