Apartamente 2 camere Rahova

Apartamentele cu 2 camere sunt cele mai cautate unitati locative din Bucuresti. Suficient de spatioase pentru a asigura confortul unei familii de 2, 3 sau chiar 4 persoane, insa compacte si economice, acestea se gasesc intr-un numar mare, atat in blocurile de locuinte nou construite, cat si in cele vechi.

Daca vrei un apartament cu 2 camere bine construit, intr-o zona ce ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului, iti recomandam mai multe optiuni de locuinte in Rahova.

Cartierul Rahova este un cartier care a evoluat continuu in ultimii ani, oferind o multime de beneficii fara costuri mari. Un apartament cu 2 camere Rahova poate fi achizitionat la preturi cu 30-40% mai mici decat in alte cartiere ale Bucurestiului, reusind sa ofere aceleasi avantaje:

  • O linie rapida de transport in comun catre centrul orasului. Linia 32 a tramvaiului Bucurestean ofera acces rapid catre zonele centrale;
  • O multime de magazine, scoli, gradinite si alte facilitati sociale;
  • O infrastructura buna, care este intr-o continua dezvoltare.

Iti oferim cele mai bune apartamente cu 2 camere din Rahova.

In oferta SudRezidential poti gasi cele mai bune apartamente cu 2 camere din Rahova, in cartiere moderne, optimizate pentru oameni bine ancorati in prezent. Avem o experienta vasta in domeniul imobiliarelor si ne asiguram ca toate apartamentele pe care ti le propunem respecta normele de siguranta in constructii, ofera confort termic fara cheltuieli foarte mari si sunt bine compartimentate.

Daca te incanta ideea unui apartament de doua camere in Rahova te ajutam cu tot procesul de achizitie:

  • Te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie de finantare, inclusiv posibilitatea de achizitie cu rate la dezvoltator;
  • Te ajutam sa treci repede peste toti pasii birocratici;
  • Iti oferim cele mai bune solutii pentru amenajarea interioara.

Un apartament cu 2 camere in Rahova este o investitie pe termen lung, care are toate sansele sa devina din ce in ce mai valoroasa. Daca esti in cautarea unui apartament ieftin, bine construit si bine pozitionat, este o optiune excelenta.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.