Apartamente 2 camere de vanzare Rahova

Apartamentele cu 2 camere sunt cele mai cautate unitati locative din Bucuresti. Suficient de spatioase pentru a asigura confortul unei familii de 2, 3 sau chiar 4 persoane, insa compacte si economice, acestea se gasesc intr-un numar mare, atat in blocurile de locuinte nou construite, cat si in cele vechi.

Daca esti in cautarea unui apartament, poti consulta selectia de apartamente 2 camere de vanzare Rahova. Poti gasi apartamente bine compartimentate, spatioase si luminoase, construite din materiale durabile si calitative. In plus, te poti bucura de confort termic la costuri eficiente. Descopera intreaga oferta de apartamente ieftine Rahova si incepe demersurile achizitionarii unei locuinte ideale pentru tine.

In functie de suprafata utila in metri patrati, dar si de alte criterii, poti gasi apartamente 2 camere de vanzare in Rahova la preturi cuprinse intre aproximativ 56.000 si 70.000 euro. Amplasarea excelenta a unui apartament in aceasta zona este un avantaj, deoarece pretul unui apartament poate fi cu 30-40% mai mic decat in alte zone rezidentiale din capitala, insa ai acces la numeroase facilitati.

Daca alegi sa achizitionezi un apartament in Rahova, te poti bucura de numeroase avantaje, printre care se numara si infrastructura eficienta, in continua dezvoltare. De asemenea, poti gasi apartamente noi de vanzare amplasate in apropiere de magazine, scoli sau gradinite si multe alte facilitati. Aceasta zona beneficiaza de linii de transport care te duc in centrul orasului, precum linia 32 de tramvai. Daca alegi sa faci investitii in apartamente Rahova, pe viitor, vei putea vinde sau inchiria apartamentul cu usurinta, pentru a putea cauta o locuinta mai mare, daca tu si familia ta aveti nevoie de mai mult spatiu. Iti stam la dispozitie pentru asistenta in cautarea unor apartamente cu 3 camere in Brancoveanu, apartamente cu 3 camere in Dimitrie Leonida, dar si in multe alte zone rezidentiale. Alege cu incredere sa colaborezi cu noi si te vom ajuta sa iti gasesti apartamentul ideal, printre oferta de apartamente disponibile Rahova.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.