Apartamente 2 camere Berceni

Cu peste 110.000 de locuitori, cartierul Berceni este unul dintre cele mai cautate din Bucuresti. Este un cartier bine conectat la restul orasului, cu o multime de oportunitati imobiliare si cu perspective excelente de dezvoltare. Cele mai cautate tipuri de imobile din Berceni sunt apartamentele cu 2 camere, acestea oferind un echilibru excelent intre costuri si spatiu.
Daca esti in cautarea unui apartament 2 camere de vanzare in Berceni, iti oferim sute de optiuni in ansambluri rezidentiale noi, construite de dezvoltatori de incredere.

Te ajutam sa iti cumperi apartamentul cu 2 camere in Berceni.

In oferta SudRezidential se regasesc zeci de apartamente cu 2 camere in Berceni, care impartasesc o serie de caracteristici:

  • Sunt foarte spatioase, fiind gandite pentru o exploatare moderna;
  • Sunt bine compartimentate, in asa fel incat sa permita atat diverse activitati casnice, cat si munca de acasa;
  • Ofera acces rapid catre puncte de interes cum ar fi Parcul National Vacaresti, Parcul Tudor Arghezi si statiile de metrou.

Daca esti hotarat in ceea ce priveste achizitia, iti oferim ajutor in toti pasii pe care trebuie sa ii intreprinzi: te ajutam sa gasesti cea mai buna finantare, te ajutam sa gasesti cel mai bun apartament si de asemenea, te ajutam sa treci rapid peste toate procedurile birocratice.

De ce sa alegi un apartament cu 2 camere in Berceni?

Apartamentele cu 2 camere se bucura de cea mai mare popularitate din mai multe motive:

  • Sunt accesibile din punct de vedere al costului;
  • Genereaza costuri mici, mai ales daca se afla in ansambluri rezidentiale noi, bine izolate din punct de vedere termic;
  • Sunt o solutie pe termen lung. De multe ori, apartamentul cu 2 camere iti poate oferi toate facilitatile de care ai nevoie pentru intreaga viata;
  • Sunt usor de inchiriat. Daca decizi la un moment dat ca vrei o locuinta mai mare, apartamentul cu 2 camere poate fi o importanta sursa de venit prin inchiriere.

De ce sa alegi un apartament nou in Berceni?

Ideea de apartament nou este atractiva. Acestea sunt foarte bine construite, rezista la o multime de factori externi, sunt mult mai spatioase si sunt mult mai luminoase.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie