Vanzare garsoniere Berceni

Berceni este unul dintre cele mai populate cartiere din Bucuresti, cu peste 110.000 de locuitori. Foarte multi tineri aleg sa caute o garsoniera in Berceni, ceea ce a dus la dezvoltarea accelerata a zonelor rezidentiale noi, care completeaza cu succes cartierele construite in urma cu mai multe decenii.

Te ajutam sa iti cumperi propria garsoniera in Berceni si sa te bucuri de toate facilitatile cartierului.

Daca vrei sa iti cumperi o garsoniera, iti punem la dispozitie sute de garsoniere in Berceni. Garsonierele din cartierele rezidentiale noi sunt spatioase, bine compartimentate si foarte atractive din punct de vedere al costurilor.

Poti cauta o garsoniera aproape de metrou, o garsoniera care sa iti ofere acces imediat catre Parcul Natural Vacaresti sau o garsoniera care sa iti permita sa ajungi in doar cateva minute la magazinele preferate.

Prin SudRezidential ai acces la dezvoltatori imobiliari cu renume si la o serie de facilitati gratuite, cum ar fi ajutor in gasirea celui mai bun credit sau chiar posibilitatea de a achizitiona garsoniera in rate direct la dezvoltator.

De ce sa alegi o garsoniera in locul unui apartament?

Pe langa garsoniere, iti oferim si numeroase variante de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Uneori insa, garsoniera este cea mai buna alegere pe care o poti face:

  • Este cea mai ieftina varianta de locuinta. Te vei putea bucura de propria casa, insa nu vei bloca foarte multi bani;
  • Este usor de amenajat si este foarte intima;
  • Genereaza costuri mici pe termen lung. Costurile privind incalzirea, racirea, electricitatea sau gazul sunt intotdeauna mai ieftine la garsoniera;
  • Poate fi un prim pas catre o locuinta mai mare. O garsoniera in Berceni este ideala drept prima locuinta. Ulterior, cand nevoia de spatiu devine mai mare, iti poti cumpara un apartament, iar garsoniera poate deveni o sursa de venit prin inchiriere.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.