Garsoniere Dimitrie Leonida

Dimitrie Leonida este o zona mixta a Bucurestiului, in care se gasesc atat constructii industriale, cat si ansabluri rezidentiale moderne. Dezvoltarea sa din ultimii ani are la baza statia de metrou Dimitrie Leonita (fosta IMGB) care ofera acces rapid catre zona centrala a orasului.
Cei care aleg sa isi cumpere locuinte in aceasta zona o fac din motive cat se poate de clare: Preturi accesibile; Zona este una linistita; Dezvoltarea este vizibila si continua.

Iti propunem spre vanzare cele mai bune garsoniere in Dimitrie Leonida.

Daca vrei sa investesti in propria locuinta, insa ai un buget redus, o garsoniera in Dimitrie Leonida este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la indemana. Majoritatea cartierelor rezidentiale din zona sunt nou construite, ceea ce inseamna ca poti cumpara o garsoniera moderna, spatioasa, luminoasa si bine izolata.

Garsonierele pe care ti le propunem bifeaza o serie de caracteristici pe care le vei indragi:

  • Se afla in blocuri moderne, construite in ultimii ani, care respecta toate criteriile de calitate impuse in domeniul constructiilor;
  • Genereaza costuri mici de intretinere multumita izolarii termice foarte bune;
  • Ofera spatii foarte bine optimizate, compartimentate pentru o exploatare moderna;
  • Se afla in apropierea statiei de metrou sau in apropierea altor statii de transport in comun, ceea ce asigura un transfer rapid catre centrul orasului.

Cui ii sunt destinate garsonierele din zona Dimitrie Leonida?

Investitia intr-o garsoniera din aceasta zona este destinata tuturor categoriilor de persoane. Cei mai vizati insa, sunt urmatorii:

  • Tinerii care isi doresc o locuinta proprie si prefera sa plateasca o rata in locul chiriei;
  • Tinerele cupluri aflate la inceput de drum;
  • Cei care doresc o investitie imobiliara sigura, pe termen lung.

Multumita accesului rapid catre metrou, a infrastructurii noi si a dezvoltarii continue a zonei, pretul imobiliarelor are perspective mari de crestere in viitor. O investitie intr-o garsoniera Dimitrie Leonida poate fi, asadar, o oportunitate de viitor.

Ce sa ai in vedere atunci cand cumperi o garsoniera in Dimitrie Leonida?

  • Asigura-te ca este construita de un dezvoltator de incredere;
  • Asigura-te ca iti ofera toate facilitatile de care ai nevoie, in functie de stilul tau de viata;
  • Asigura-te ca iti ofera spatiul potrivit, atat pentru nevoile pe care le ai acum, cat si pentru cele pe care le prevezi pentru urmatorii ani.
*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie