Garsoniere Dimitrie Leonida

Dimitrie Leonida este o zona mixta a Bucurestiului, in care se gasesc atat constructii industriale, cat si ansabluri rezidentiale moderne. Dezvoltarea sa din ultimii ani are la baza statia de metrou Dimitrie Leonita (fosta IMGB) care ofera acces rapid catre zona centrala a orasului.
Cei care aleg sa isi cumpere locuinte in aceasta zona o fac din motive cat se poate de clare: Preturi accesibile; Zona este una linistita; Dezvoltarea este vizibila si continua.

Iti propunem spre vanzare cele mai bune garsoniere in Dimitrie Leonida.

Daca vrei sa investesti in propria locuinta, insa ai un buget redus, o garsoniera in Dimitrie Leonida este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la indemana. Majoritatea cartierelor rezidentiale din zona sunt nou construite, ceea ce inseamna ca poti cumpara o garsoniera moderna, spatioasa, luminoasa si bine izolata.

Garsonierele pe care ti le propunem bifeaza o serie de caracteristici pe care le vei indragi:

  • Se afla in blocuri moderne, construite in ultimii ani, care respecta toate criteriile de calitate impuse in domeniul constructiilor;
  • Genereaza costuri mici de intretinere multumita izolarii termice foarte bune;
  • Ofera spatii foarte bine optimizate, compartimentate pentru o exploatare moderna;
  • Se afla in apropierea statiei de metrou sau in apropierea altor statii de transport in comun, ceea ce asigura un transfer rapid catre centrul orasului.

Cui ii sunt destinate garsonierele din zona Dimitrie Leonida?

Investitia intr-o garsoniera din aceasta zona este destinata tuturor categoriilor de persoane. Cei mai vizati insa, sunt urmatorii:

  • Tinerii care isi doresc o locuinta proprie si prefera sa plateasca o rata in locul chiriei;
  • Tinerele cupluri aflate la inceput de drum;
  • Cei care doresc o investitie imobiliara sigura, pe termen lung.

Multumita accesului rapid catre metrou, a infrastructurii noi si a dezvoltarii continue a zonei, pretul imobiliarelor are perspective mari de crestere in viitor. O investitie intr-o garsoniera Dimitrie Leonida poate fi, asadar, o oportunitate de viitor.

Ce sa ai in vedere atunci cand cumperi o garsoniera in Dimitrie Leonida?

  • Asigura-te ca este construita de un dezvoltator de incredere;
  • Asigura-te ca iti ofera toate facilitatile de care ai nevoie, in functie de stilul tau de viata;
  • Asigura-te ca iti ofera spatiul potrivit, atat pentru nevoile pe care le ai acum, cat si pentru cele pe care le prevezi pentru urmatorii ani.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.