Garsoniere de vanzare Popesti Leordeni

Popesti Leordeni este cel de-al 4-lea centru urban din judetul Ilfov, fiind una dintre cele mai cautate localitati de catre cei care isi doresc o locuinta noua. Cu o multime de case si blocuri noi, orasul de pe malul Dambovitei reuseste sa se dezvolte constant si devine o zona din ce in ce mai ravnita.

Daca iti doresti un apartament sau o garsoniera in Popesti Leordeni, avantajele pe care le vei avea sunt foarte bine conturate:

  • Majoritatea blocurilor sunt construite din caramida, ceea ce inseamna ca sunt rezistente si ofera o izolatie termica excelenta;
  • Localitatea ofera acces rapid catre metroul de pe Soseaua Berceni;
  • Preturile locuintelor sunt mici;
  • Zona este intr-o continua dezvoltare;
  • Ai o multime de optiuni, incepand cu case cu gradina si terminand cu apartamente si garsoniere spatioase.

De ce sa alegi o locuinta in Sudul Bucurestiului?

Motivele pentru care merita sa iei in considerare un apartament sau o garsoniera in Popesti Leordeni sunt urmatoarele:

  • Investesti putin pentru achizitia unei astfel de locuinte;
  • Te bucuri de spatii largi si de liniste;
  • Locuintele sunt moderne, atat din punct de vedere al compartimentarii, cat si din punct de vedere al facilitatilor.

Te ajutam sa gasesti cea mai buna garsoniera in Popesti Leordeni.

Daca ai luat decizia de a achizitiona o garsoniera in Popesti Leordeni te ajutam sa o gasesti pe cea mai buna. Reprezentam cea mai mare agentie imobiliara din Sudul Bucurestiului si iti putem pune la dispozitie oameni cu experienta, care sa te scape de o multime de procese birocratice, sa te salveze din fata constructorilor neseriosi si sa te ajute sa gasesti cele mai bune surse de finantare. Cu SudRezidential, achizitia unei locuinte este un proces cat se poate de simplu si usor.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.