Garsoniere Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei este un cartier din zona de sud a Capitalei, construit in jurul statiei de metrou cu acelasi nume. Exista mai multe avantaje pe care le ofera, ceea ce face o multime de oameni sa caute apartamente sau garsoniere Aparatorii Patriei: Preturile locuintelor sunt mai mici decat in alte zone ale Bucurestiului; Accesul catre statia de metrou este rapid; Zona este in continua dezvoltare, existand numeroase investitii in infrastructura, unitati medicale, institutii de invatamant si alte facilitati.

Poti alege intre zeci de garsoniere Aparatorii Patriei, bine construite si compartimentate.

Daca intentionezi sa cumperi o garsoniera in Aparatorii Patriei, in oferta noastra vei descoperi zeci de optiuni. Garsonierele pe care ti le recomandam sunt localizate in cartiere rezidentiale moderne, construite de dezvoltatori cu renume.

Oricare ar fi garsoniera pe care o alegi din oferta noastra, exista mai multe beneficii:

  • Te poti bucura de un spatiu generos, foarte bine compartimentat;
  • Poti beneficia de o multime de facilitati ale cartierului in care se afla garsoniera: siguranta, parcari, magazine, etc;
  • Poti beneficia de toata atentia si ajutorul nostru pentru a face cea mai buna alegere.
  • Iti oferim ajutor pentru a trece cu usurinta peste toate elementele birocratice, pentru a obtine finantarea de care ai nevoie si chiar pentru a-ti amenaja noua garsoniera.

De ce sa alegi o garsoniera in detrimentul unui apartament?

Pentru orice om, ideea unui apartament este mai atractiva decat cea a unei garsoniere. Totusi, garsonierele prezinta o serie de avantaje pentru persoanele singure sau pentru tinerele cupluri:

  • Sunt foarte atractive din punct de vedere al costurilor;
  • Sunt bine compartimentate si spatioase. O garsoniera intr-un cartier nou din Aparatorii Patriei poate sa aiba pana la 45 de metri patrati, ceea ce este similar cu dimensiunile unui apartament cu 2 camere din blocurile vechi;
  • Genereaza cheltuieli minime de intretinere. Un spatiu mai mic de incalzit inseamna o factura mai mica la gaz si la electricitate. La costul de intretinere contribuie in mod considerabil si izolarea foarte buna a cladirilor din cartierele noi.

Daca iti doresti o locuinta intima, luminoasa, spatioasa si ieftina, te invitam sa descoperi garsonierele din zona Aparatorii Patriei. Cu siguranta o vei gasi pe cea pe care o vei numi “Acasa”.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie