Garsoniere Rahova

Rahova s-a dezvoltat constant incepand cu anii ‘80, odata cu construirea Casei Poporului si a Centrului Civic.
Astazi, acest cartier este o zona rezidentiala cautata de un numar din ce in ce mai mare de oameni ce isi doresc garsoniere, apartamente sau case ieftine.

Care sunt avantajele cartierului Rahova?

Cei care cauta sa achizitioneze un apartament sau o garsoniera Rahova se pot bucura de mai multe avantaje:

  • Preturi mici pentru achizitie. O garsoniera Rahova este cu cateva zeci de procente mai ieftina decat o garsoniera in alte zone ale Bucurestiului;
  • O buna conectare cu centrul orasului. Rahova se intinde pana aproape de centrul Capitalei si este conectat cu acesta prin multe mijloace de transport in comun;
  • Numeroase spatii comerciale;
  • O dezvoltare rezidentiala continua, cu numeroase proiecte imobiliare noi si moderne.

Iti propunem cele mai bune garsoniere din Rahova, in cartiere bine construite.

Daca te incanta ideea unei locuinte in Rahova, iti propunem spre achizitie cateva zeci de garsoniere. Toate garsonierele din oferta noastra se afla in blocuri noi, parte a unor ansambluri rezidentiale moderne, cu acces rapid la statii STB, locuri de parcare si spatii comune.

La SudRezidential te punem in contact cu cei mai seriosi dezvoltatori din Sudul Bucurestiului si te ajutam in tot procesul de achizitie: gasirea locuintei perfecte, gasirea celei mai bune surse de finantare, trecerea cat mai rapida prin procesele birocratice si chiar amenajarea noului spatiu pe care il numesti acasa.

De ce sa alegi o garsoniera noua in Rahova?

Desi exista o oferta bogata de garsoniere si apartamente vechi, o garsoniera noua iti garanteaza o constructie solida, spatii amenajate pentru o exploatare moderna si sanse mult mai mari la inchiriere, daca decizi ca noua investitie va fi o sursa de venit.

Cu o prezenta de peste 13 ani pe piata imobiliara, reusim sa aducem in vederea clientilor cele mai convenabile oferte de locuinte, potrivite nevoilor si cerintelor acestora. Asadar, daca studiezi ofertele de garsoniere de vanzare Rahova, vei observa ca printre avantajele acestor locuinte se numara pretul convenabil, in comparatie cu alte cartiere, dar si proximitatea si accesul facil spre centrul orasului.

Iti doresti o garsoniera in Rahova? In acest caz, noi iti venim in ajutor cu o varietate de tipuri de proprietati. Poti opta pentru un apartament tip studio, care sa iti ofere toate facilitatile si confortul de care ai nevoie. Poti gasi proprietati din cadrul proiectului Confort Urban Residence si nu numai. Incepe cautarea unei garsoniere sau a unui apartament in Rahova si descopera oferte convenabile de vanzare apartamente noi Bucuresti, pentru a gasi locuinta ideala pentru tine.

Daca studiezi piata imobiliara in ceea ce priveste gama de garsoniere de vanzare sector 5 Rahova, poti gasi garsoniere noi care dispun de spatii amenajate intr-un stil modern si eficient, iar constructia este una solida. O astfel de proprietate constituie un avantaj pentru viitor, in cazul in care ai vrea sa o inchiriezi pe termen lung. Iti punem la dispozitie numeroase proprietati spre vanzare, cum ar fi garsoniere de vanzare Bucuresti sector 5, garsoniere de vanzare Dimitrie Leonida si proprietati din multe alte zone rezidentiale. In procesul de achizitie a unei garsoniere, iti suntem alaturi din toate punctele de vedere, de la vizitele la banca si la notar, pana la consultanta in amenajare, prin intermediul partenerilor nostri.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.