Garsoniere Rahova

Rahova s-a dezvoltat constant incepand cu anii ‘80, odata cu construirea Casei Poporului si a Centrului Civic.
Astazi, acest cartier este o zona rezidentiala cautata de un numar din ce in ce mai mare de oameni ce isi doresc garsoniere, apartamente sau case ieftine.

Care sunt avantajele cartierului Rahova?

Cei care cauta sa achizitioneze un apartament sau o garsoniera Rahova se pot bucura de mai multe avantaje:

  • Preturi mici pentru achizitie. O garsoniera Rahova este cu cateva zeci de procente mai ieftina decat o garsoniera in alte zone ale Bucurestiului;
  • O buna conectare cu centrul orasului. Rahova se intinde pana aproape de centrul Capitalei si este conectat cu acesta prin multe mijloace de transport in comun;
  • Numeroase spatii comerciale;
  • O dezvoltare rezidentiala continua, cu numeroase proiecte imobiliare noi si moderne.

Iti propunem cele mai bune garsoniere din Rahova, in cartiere bine construite.

Daca te incanta ideea unei locuinte in Rahova, iti propunem spre achizitie cateva zeci de garsoniere. Toate garsonierele din oferta noastra se afla in blocuri noi, parte a unor ansambluri rezidentiale moderne, cu acces rapid la statii STB, locuri de parcare si spatii comune.

La SudRezidential te punem in contact cu cei mai seriosi dezvoltatori din Sudul Bucurestiului si te ajutam in tot procesul de achizitie: gasirea locuintei perfecte, gasirea celei mai bune surse de finantare, trecerea cat mai rapida prin procesele birocratice si chiar amenajarea noului spatiu pe care il numesti acasa.

De ce sa alegi o garsoniera noua in Rahova?

Desi exista o oferta bogata de garsoniere si apartamente vechi, o garsoniera noua iti garanteaza o constructie solida, spatii amenajate pentru o exploatare moderna si sanse mult mai mari la inchiriere, daca decizi ca noua investitie va fi o sursa de venit.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie