Garsoniere Metalurgiei

Bulevardul Metalurgiei este una dintre principalele artere ale sectorului 4. In jurul acestuia se contureaza o zona rezidentiala moderna cu foarte multe apartamente si case noi.

Daca iti doresti o locuinta, o garsoniera in zona Metalurgiei, un apartament sau o casa este exact ceea ce cauti.

De ce sa alegi zona Metalurgiei pentru noua ta garsoniera?

Exista mai multe motive pentru care o garsoniera Metalurgiei poate fi o investitie excelenta:

  • Ai foarte multe cartiere rezidentiale moderne din care poti alege;
  • Ai acces rapid la magazine precum Lidl, Metro, Jumbo sau Carrefour;
  • Ai acces la mijloace de transport in comun care te conecteaza rapid la facilitatile orasului;
  • Te bucuri de o zona linistita in care casele se imbina perfect cu blocurile noi de locuinte;
  • Costul unei garsoniere in aceasta zona este mai mic decat in zonele centrale ale Bucurestiului;
  • Ai acces rapid catre Centura de Sud a orasului.

Iti oferim sute de optiuni de garsoniere Metalurgiei, care pot deveni rapid “acasa”.

Iti propunem mai multe proiecte rezidentiale din jurul Bulevardului Metalurgiei, construite dupa cele mai noi cerinte din domeniul imobiliar.

Toate garsonierele propuse sunt spatioase, luminoase si ofera acces rapid catre tot ceea ce te-ar putea interesa.

Daca iti doresti garsoniera perfecta, tot ceea ce ai de facut este sa ne contactezi. Avem o experienta vasta in domeniul imobiliar si te putem ajuta cu tot ceea ce tine de achizitie: creditare, sfaturi si consultanta privind alegerea celei mai bune optiuni.

Ce sa cauti la o garsoniera noua?

1. Asigura-te ca este construita de un dezvoltator de incredere!
2. Asigura-te ca iti ofera finisaje de cea mai buna calitate si toate dotarile de care ai nevoie (lift, interfon, elemente de siguranta, etc);
3. Asigura-te ca este aproape de principalele puncte de interes de care ai nevoie!

Alegand sa achizitionezi o garsoniera prin intermediul SudRezidential vei avea garantia unor dezvoltatori cu renume si experienta, a unor finisaje realizate perfect si a unei constructii gandite in detaliu pentru confortul locatarilor.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie