Garsoniere Popesti Leordeni

Popesti Leordeni este cel de-al 4-lea centru urban din judetul Ilfov, fiind una dintre cele mai cautate localitati de catre cei care isi doresc o locuinta noua. Cu o multime de case si blocuri noi, orasul de pe malul Dambovitei reuseste sa se dezvolte constant si devine o zona din ce in ce mai ravnita.

Daca iti doresti un apartament sau o garsoniera in Popesti Leordeni, avantajele pe care le vei avea sunt foarte bine conturate:

  • Majoritatea blocurilor sunt construite din caramida, ceea ce inseamna ca sunt rezistente si ofera o izolatie termica excelenta;
  • Localitatea ofera acces rapid catre metroul de pe Soseaua Berceni;
  • Preturile locuintelor sunt mici;
  • Zona este intr-o continua dezvoltare;
  • Ai o multime de optiuni, incepand cu case cu gradina si terminand cu apartamente si garsoniere spatioase.

De ce sa alegi o locuinta in Sudul Bucurestiului?

Motivele pentru care merita sa iei in considerare un apartament sau o garsoniera in Popesti Leordeni sunt urmatoarele:

  • Investesti putin pentru achizitia unei astfel de locuinte;
  • Te bucuri de spatii largi si de liniste;
  • Locuintele sunt moderne, atat din punct de vedere al compartimentarii, cat si din punct de vedere al facilitatilor.

Te ajutam sa gasesti cea mai buna garsoniera in Popesti Leordeni.

Daca ai luat decizia de a achizitiona o garsoniera in Popesti Leordeni te ajutam sa o gasesti pe cea mai buna. Reprezentam cea mai mare agentie imobiliara din Sudul Bucurestiului si iti putem pune la dispozitie oameni cu experienta, care sa te scape de o multime de procese birocratice, sa te salveze din fata constructorilor neseriosi si sa te ajute sa gasesti cele mai bune surse de finantare. Cu SudRezidential, achizitia unei locuinte este un proces cat se poate de simplu si usor.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie