Apartamente 3 camere de vanzare Aparatorii Patriei

Daca esti in cautarea unei locuinite, poti gasi numeroase apartamente 3 camere Aparatorii Patriei, construite in cartiere rezidentiale moderne si evidentiate printr-un raport calitate-pret excelent.
Numele cartierului Aparatorii Patriei vine de la primii locuitori care si-au construit case aici: veterani ai Primului Razboi Mondial, care au primit de la stat cate 5000 de metri patrati de teren. Astazi, cartierul este unul modern si cosmopolit, intr-o continua dezvoltare.
Multumita statiei de metrou din cartier si a interesului din ce in ce mai mare aratat de dezvoltatori, cartierul a ajuns sa fie unul dintre cele mai cautate din Bucuresti.

Ce avantaje ai daca alegi sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Aparatorii Patriei?

  • Te vei bucura de un cartier sigur, cu o infrastructura moderna;
  • Vei putea ajunge rapid in zona centrala a Bucurestiului, atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu autoturismul;
  • Vei avea de ales intre apartamente cu 3 camere bine compartimentate, spatioase si luminoase. Majoritatea apartamentelor din zona sunt noi, construite de dezvoltatori cu renume;
  • Vei avea acces la numeroase facilitati: scoli, gradinite, parcuri, magazine, etc;
  • Vei investi intr-un apartament cu sanse mari de inchiriere, in cazul in care vrei sa generezi castig pasiv.

Iti punem la dispozitie experienta noastra, pentru achizitia celui mai bun apartament cu 3 camere Aparatorii Patriei.

Daca alegi sa achizitionezi apartamentul prin intermediul SudRezidential, iti vom pune la dispozitie toata experienta noastra si toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face economii si pentru a face alegerea perfecta:

  • Colaboram doar cu dezvoltatori de renume care ofera garantia unor constructii bine realizate;
  • Iti gasim cele mai bune solutii de finantare prin departamentul nostru de la Credit24.ro;
  • Te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii pentru amenajarea noii locuinte.

Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Aparatorii Patriei este o investitie pe termen lung, care iti poate oferi acel spatiu confortabil pe care il numesti acasa sau poate contribui la linistea ta financiara.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.