Apartamente 3 camere de vanzare Metalurgiei

Un apartament 3 camere Metalurgiei poate fi una dintre optiunile excelente pentru cei care cauta sa investeasca intr-un imobil, indiferent ca isi doresc o noua locuinta sau un spatiu care sa le genereze castig pasiv.
Bulevardul Metalurgiei este o artera importanta a sectorului 4, care a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani. Mai multe proiecte rezidentiale moderne s-au conturat in jurul acestuia si odata cu ele, o multime de spatii comerciale, gradinite, scoli sau spatii de relaxare pentru adulti.

Achizitia unui apartament cu 3 camere pe Bulevardul Metalurgiei reuseste sa evidentieze mai multe avantaje:

  • O zona bine conectata la oras si la facilitatile acestuia, atat prin mijloace de transport in comun, cat si prin bulevarde largi;
  • Un pret atractiv. Apartamentele cu 3 camere din zona Metalurgiei sunt printre cele mai ieftine apartamente de acest tip din Bucuresti;
  • Acces rapid catre centura Bucurestiului;
  • O multime de proiecte de infrastructura si numeroase perspective de dezvoltare;

Cei care doresc sa beneficieze de toate aceste avantaje pot gasi numeroase oferte de apartamente cu 3 camere Metalurgiei, atat in blocuri noi, cat si in blocuri construite in urma cu mai multe decenii.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament cu 3 camere din zona.

Daca un apartament cu 3 camere Metalurgiei se muleaza perfect pe nevoile tale, te ajutam in tot procesul de achizitie: iti oferim o multime de variante de apartamente din care poti alege, iti gasim cele mai bune solutii de finantare, te ajutam de-a lungul procesului birocratic si iti punem la dispozitie cele mai moderne solutii pentru amenajarea noii locuinte.

La SudRezidential ne bazam pe o experienta de mai bine de 11 ani si pe zeci de oameni in care avem deplina incredere. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului am reusit sa facem mii de clienti multumiti.

Apartamentele cu 3 camere din Metalurgiei pe care le gasesti in oferta noastra sunt bine construite, se gasesc in cartiere rezidentiale bine pozitionate, au o compartimentare moderna si au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.