Apartamente 3 camere Berceni

Vrei un apartament spatios, bine compartimentat si ieftin? Iti recomandam un apartament 3 camere Berceni, intr-unul dintre noile proiecte rezidentiale ale zonei.
Berceni este un cartier ce numara peste 110.000 de locuitori, care cunoaste o dezvoltare continua, atat in ceea ce priveste noi proiecte imobiliare, cat si in ceea ce priveste infrastructura.

Un apartament cu 3 camere in Berceni poate oferi multiple beneficii pentru investitori:

  • Are un raport calitate/pret excelent, majoritatea apartamentelor noi avand preturi considerabil mai mici decat in alte zone;
  • Ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului, atat prin mijloace de transport in comun (metrou, autobuze, tramvaie), cat si cu masina, pe arterele largi;
  • Ofera acces rapid catre spatii verzi intinse pe suprafete mari. Parcul Tineretului, Parcul Carol sau Parcul Natural Vacaresti sunt accesibile in doar cateva minute.
  • Ofera o multime de facilitati sociale, atat pentru relaxare, cat si pentru o viata sanatoasa. Locuitorii Berceniului au acces la magazine, scoli, spatii comerciale mari, piete agro alimentare si o multime de spatii de distractie si de relaxare.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament de 3 camere in Berceni.

La SudRezidential iti propunem spre vanzare cele mai bune apartamente cu 3 camere din Berceni. Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul imobiliar, am reusit sa incheiem colaborari cu constructori de renume, care au ridicat cartiere rezidentiale noi si bine construite. Apartamentele cu 3 camere pe care le gasesti in oferta noastra sunt spatioase, luminoase, bine compartimentate si economice pe termen lung.

Pentru ca achizitia unui apartament este un proces ce se poate dovedi dificil, te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie:

  • Gasim apartamentul potrivit pentru tine;
  • Iti punem la dispozitie instrumente pentru gasirea celor mai bune solutii de creditare;
  • Te ajutam cu amenajarile interioare;
  • Te ajutam cu intregul proces birocratic.

Achizitia unui apartament cu 3 camere in Berceni poate fi o investitie pe termen lung, atat pentru cei care isi doresc o locuinta stabila, cat si pentru cei care doresc sa genereze castig pasiv.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.