Apartamente 3 camere Brancoveanu

In general, cei care cauta sa achizitioneze un apartament in Bucuresti isi doresc o constructie rezistenta la cutremure, proximitate fata de obiectivele de zi cu zi (magazine, scoli, gradinite, parcuri) si acces rapid la metrou si alte mijloace de transport in comun.
Sunt motive cat se poate de clare pentru care se cauta garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere Brancoveanu.
Zona conturata in jurul statiei de metrou Constantin Brancoveanu este una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, fiind foarte linistita si oferind o multime de facilitati.
Pe langa blocurile de locuinte construite in urma cu 3-4 decenii, in zona Brancoveanu se gasesc si blocuri noi, construite respectand toate normele de calitate impuse de UE.
Daca vrei un apartament cu 3 camere in Brancoveanu, iti recomandam mai multe cartiere rezidentiale din zona si iti garantam o investitie inteligenta.

De ce sa alegi un apartament cu 3 camere in Brancoveanu?

  • Pentru ca apartamentele cu 3 camere iti pot oferi suficient spatiu pentru toate activitatile casnice pe care le intreprinzi;
  • Pentru ca zona Brancoveanu este bine conectata la oras;
  • Pentru ca ai de ales intre o multime de apartamente spatioase, luminoase si bine construite;
  • Pentru ca intreaga zona de sud a Bucurestiului este intr-o continua dezvoltare. Se investeste constant in infrastructura si in conturarea unor zone perfecte pentru o viata linistita.

Apartamentele pe care ti le propunem la SudRezidential vin la pachet si cu alte avantaje, cum ar fi izolarea termica foarte buna, finisajele de buna calitate sau posibilitatea de a personaliza detaliile estetice.

Te poti baza pe noi in procesul de achizitie

Nu este usor sa achizitionezi un apartament. In mod normal, o astfel de achizitie implica birocratie, costuri neasteptate si diverse alte provocari. Cu o experienta vasta in imobiliare, stim cum sa te ajutam pentru a trece repede peste pasii birocratici, pentru a te bucura de costuri cat mai mici si pentru a gasi rapid solutii de finantare. De asemenea, te putem ajuta in procesul de mobilare si amenajare, in asa fel incat noua ta casa sa fie 100% pe gustul tau.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.