Apartament 3 camere, finalizat, metrou Berceni

Popesti Leordeni, Metrou Berceni
ID Anunt: 30259

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 75.95 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 75.95 mp
Suprafata utila + balcon: 83.41 mp
Suprafata construita: 87 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul propus spre achizitie face parte din ansamblul Joy & Galaxy Residence, un proiect de mari dimensiuni din Orasul Popesti-Leordeni, amplasat la o distanta mica de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida. Ansamblul rezidential dispune de cai de acces multiple, spatii verzi amenajate si zone de relaxare, strazi asfaltate si iluminate nocturn, parcuri si locuri de joaca dotate cu mobilier urban modern.

Proprietatea este disponibila la etajul 7/7, este finisata complet cu materiale de calitate superioara, dispune de contorizare individuala, iar predarea se poate face rapid, intrucat blocul este finalizat si locuit.

Puncte de interes

Ansamblul Joy & Galaxy Residence este amplasat pe strada Biruintei a Orasului Popesti-Leordeni, la o distanta de 900 m fata de statia de Metrou Berceni. In proximitate se regasesc numeroase supermarketuri (Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada, Lidl, Kaufland), unitati de invatamant, farmacii si unitati medicale, Parcul Copiilor (Drumul Fermei), Parcul Tudor Arghezi, locuri de joaca pentru copii.

Zona dispune astazi de infrastructură completa, cu drumuri și cai de acces rapide atat auto cat si pietonal, iar accesul se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei, in cele mai civilizate conditii.

La 5 minute de parcurs cu masina fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 100 metri
Farmacie/Spital 200 metri
Centru 6 km

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 94.000 Euro TVA 5% inclus.

Pret promotional pana la data de 15.12.2023: 92.000 Euro TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar. Avans minim solicitat 5%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

PROIECT VANDUT! Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.