Apartamente 3 camere Popesti Leordeni

In ultimii ani, din ce in ce mai multi locuitori ai Bucurestiului au ajuns la concluzia ca este mult mai confortabil sa locuiasca in apartamente sau case construite in zonele limitrofe. Acest lucru a dus la dezvoltarea unor zone precum Popesti Leordeni, care au cunoscut o adevarata explozie imobiliara.
Case, Garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere Popesti Leordeni sunt construite constant, conturand cartiere noi si atractive.
Popesti Leordeni a ajuns cel de-al 4-lea centru urban din judetul Ilfov si reuseste sa convinga prin cateva elemente cheie: constructii bine realizate; o infrastructura din ce in ce mai bine pusa la punct; preturi mici pentru locuinte.

Un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni, solutia perfecta pentru orice familie

Un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni poate fi cea mai buna optiune pentru o familie care este in cautarea unei locuinte spatioase si economice. Cartierele rezidentiale din zona sunt construite de constructori de renume si bifeaza o multime de avantaje:

  • Ofera acces rapid catre linia de metrou de pe Soseaua Berceni;
  • Au preturi mici de achizitie;
  • Beneficiaza de o multime de proiecte care se dezvolta in imediata apropiere.

Vrei un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni? Te ajutam sa il gasesti!

Daca vrei sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni, iti oferim mai multe optiuni in cartiere rezidentiale noi, foarte bine construite. La SudRezidential am dezvoltat o multime de instrumente care sa te ajute sa te bucuri de achizitii rapide, cu costuri minime:

  • Credit24.ro – cea mai rapida si eficienta solutie prin care poti gasi creditul potrivit pentru achizitia unui imobil;
  • Rate la dezvoltator – O solutie ideala pentru cei care sunt in imposibilitatea de a obtine un credit bancar;
  • O echipa foarte bine pregatita care te ajuta la fiecare pas, de la decizia de a achizitiona apartamentul pana la misiunea de a-l mobila.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.