Apartamente 3 camere de vanzare Popesti Leordeni

In ultimii ani, din ce in ce mai multi locuitori ai Bucurestiului au ajuns la concluzia ca este mult mai confortabil sa locuiasca in apartamente sau case construite in zonele limitrofe. Acest lucru a dus la dezvoltarea unor zone precum Popesti Leordeni, care au cunoscut o adevarata explozie imobiliara.
Case, Garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere Popesti Leordeni sunt construite constant, conturand cartiere noi si atractive.
Popesti Leordeni a ajuns cel de-al 4-lea centru urban din judetul Ilfov si reuseste sa convinga prin cateva elemente cheie: constructii bine realizate; o infrastructura din ce in ce mai bine pusa la punct; preturi mici pentru locuinte.

Pentru familii, un apartament cu 3 camere este o optiune ideale, fiindca ofera un confort mai mare si suficient spatiu pentru membrii familiei. Iti propunem o selectie de apartamente 3 camere de vanzare Popesti Leordeni, pentru ca tu sa-ti gasesti locuinta ideala, care sa corespunda nevoilor tuturor membrilor. Preturile pentru apartamente 3 camere Popesti Leordeni incep de la 79.000 euro si pot ajunge pana la 160.000 euro, in functie de caracteristicile specifice ale fiecarei unitati locative.

Tine cont de compartimentarea pe care o doresti de la viitorul tau apartament si de suprafata utila, pentru a gasi apartamentul mult visat. Iti punem la dispozitie o varietate de locuinte moderne Popesti Leordeni, iar suprafetele pot incepe de la 57 mp, insa vei gasi si locuinte mai spatioase, intre 70 – 80 mp. Iar daca iti doresti un imobil si mai spatios, poti gasi apartamente cu terasa, la 135 mp sau chiar mai mult. In portofoliul SudRezidential.ro gasesti, de asemenea, numeroase apartamente cu 3 camere in Berceni, apartamente cu 3 camere Metalurgiei, apartamente 3 camere in Aparatorii Patriei sau apartamente cu 3 camere in Brancoveanu.

Popesti Leordeni este o zona care s-a dezvoltat continuu in ultimii ani, acesta fiind motivul pentru care tot mai multe familii opteaza pentru apartamente in aceasta zona. Datorita necesitatii de a fi conectat cu punctele de interes ale capitalei, Popesti Leordeni este aproape de linia de metrou de pe Soseaua Berceni. Asadar, descopera oferta de apartamente disponibile Popesti Leordeni si contacteaza-ne, pentru a te ajuta in procesul de achizitie a unui apartament. Alege SudRezidential.ro pentru o experienta completa de cumparare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.