Garsoniere Brancoveanu

Constantin Brancoveanu este situat in zona de sud a Bucurestiului, construit in jurul bulevardului cu acelasi nume.
Cei care locuiesc in zona se pot bucura de o multime de beneficii: Acces rapid la clinici medicale, gradinite si scoli; Acces rapid la spatii verzi (Parcul Tineretului si Parcul Natural Vacaresti).
Zona de Sud a Capitalei este una dintre zonele in care se investeste constant, in asa fel incat cetatenii sa aiba acces rapid la toate facilitatile orasului si sa se bucure de o viata linistita.

Iti propunem mai multe garsoniere noi de vanzare in zona Constantin Brancoveanu

Garsonierele sunt printre cele mai populare tipuri de locuinte din zona. Acestea pot fi achizitionate la un pret redus, sunt usor de amenajat, ofera o doza mare de intimitate si genereaza costuri mici.

Desi exista numeroase garsoniere in Constantin Brancoveanu construite in urma cu mai multe decenii, iti propunem spre vanzare garsoniere noi, in cele mai moderne ansambluri rezidentiale. Poti alege intre sute de optiuni de garsoniere, care iti ofera numeroase facilitati atractive:

  • Posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare subterane si supraterane;
  • Constructii solide si compartimentari gandite pentru o utilizare moderna;
  • Izolare foarte buna a cladirilor, atat din punct de vedere fonic, cat si termic, ceea ce scade costurile de exploatare.

O garsoniera in zona Constantin Brancoveanu poate fi o investitie inteligenta, pe care o poti face in orice perioada a vietii. Indiferent ca vrei sa locuiesti in ea sau vrei sa o inchiriezi, este un bun imobiliar pe care il poti exploata intreaga viata.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie