Garsoniere Brancoveanu

Constantin Brancoveanu este situat in zona de sud a Bucurestiului, construit in jurul bulevardului cu acelasi nume.
Cei care locuiesc in zona se pot bucura de o multime de beneficii: Acces rapid la clinici medicale, gradinite si scoli; Acces rapid la spatii verzi (Parcul Tineretului si Parcul Natural Vacaresti).
Zona de Sud a Capitalei este una dintre zonele in care se investeste constant, in asa fel incat cetatenii sa aiba acces rapid la toate facilitatile orasului si sa se bucure de o viata linistita.

Iti propunem mai multe garsoniere noi de vanzare in zona Constantin Brancoveanu

Garsonierele sunt printre cele mai populare tipuri de locuinte din zona. Acestea pot fi achizitionate la un pret redus, sunt usor de amenajat, ofera o doza mare de intimitate si genereaza costuri mici.

Desi exista numeroase garsoniere in Constantin Brancoveanu construite in urma cu mai multe decenii, iti propunem spre vanzare garsoniere noi, in cele mai moderne ansambluri rezidentiale. Poti alege intre sute de optiuni de garsoniere, care iti ofera numeroase facilitati atractive:

  • Posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare subterane si supraterane;
  • Constructii solide si compartimentari gandite pentru o utilizare moderna;
  • Izolare foarte buna a cladirilor, atat din punct de vedere fonic, cat si termic, ceea ce scade costurile de exploatare.

O garsoniera in zona Constantin Brancoveanu poate fi o investitie inteligenta, pe care o poti face in orice perioada a vietii. Indiferent ca vrei sa locuiesti in ea sau vrei sa o inchiriezi, este un bun imobiliar pe care il poti exploata intreaga viata.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.