Apartamente 3 camere Titan

Titan, unul dintre cele mai cautate cartiere ale Bucurestiului, reuseste sa le ofere rezidentilor o multime de facilitati moderne: bulevarde largi, parcuri, centre comerciale, scoli, optiuni de relaxare, etc. Este firesc, asadar, sa existe cerere mare pentru apartamente 3 camere Titan, dat fiind faptul ca foarte multe familii isi doresc sa locuiasca aici.
Desi majoritatea apartamentelor din Titan sunt construite in urma cu mai bine de 4-5 decenii, exista destul de multe proiecte rezidentiale noi, unde cei care isi doresc o noua locuinta pot gasi apartamente spatioase, luminoase si foarte rezistente in fata cutremurelor.
Daca vrei un apartament cu 3 camere Titan, iti oferim mai multe optiuni in ansambluri rezidentiale moderne, in asa fel incat sa te bucuri de toate facilitatile de care ai nevoie.

Ce avantaje au apartamentele noi din cartierele rezidentiale ale Titanului?

  • Sunt construite respectand toate normele de calitate impuse de UE. Asta inseamna ca sunt rezistente in fata cutremurelor si sunt bine izolate termic;
  • Sunt luminoase si spatioase. Majoritatea prezinta compartimentari axate pe ideea de open space;
  • Genereaza costuri reduse de intretinere, ceea ce este un avantaj urias intr-o perioada in care energia este din ce in ce mai scumpa;
  • Sunt construite in proximitatea principalelor obiective urbane. Cartierele rezidentiale noi din Titan sunt in apropierea mijloacelor de transport in comun si ofera acces rapid catre parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), catre centre comerciale si chiar catre centrul orasului.

Te ajutam sa gasesti apartamentul cu 3 camere perfect in Titan.

Daca apelezi la noi, te ajutam sa gasesti cea mai buna optiune de apartament cu 3 camere in Titan. Avem experienta vasta in imobiliare si iti punem la dispozitie o multime de instrumente care te ajuta sa economisesti timp si bani.

De-a lungul timpului am reusit sa dezvoltam cel mai bun instrument financiar (Credit24.ro), prin care poti gasi cel mai bun credit.
De asemenea, iti punem la dispozitie solutii pentru mobilarea noii locuinte si te ajutam sa usurezi intregul proces de achizitie. Vino la SudRezidential si in cel mai scurt timp posibil te vei bucura de noua ta locuinta.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.