SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Kristal Residence Prelungirea Ghencea
Programeaza vizionare

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

citeste mai mult
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

citeste mai mult
Avantajele clientilor SudRezidential.ro

Am creat aceasta sectiune din dorinta de a raspunde tuturor celor interesati la numeroasele intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

citeste mai mult
Metalurgiei-Park Residence

Protectia datelor personale

SC SUDREZIDENTIAL REAL ESTATE SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor vizate in vederea derularii de tranzactii imobiliare.

Conform DECIZIEI nr. 23 din 26 martie 2012 privind stabilirea cazurilor în care nu este necesară notificarea prelucrării unor date cu caracter personal emisa de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,  notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară în următoarele cazuri: art. 1 lit f) când prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată în scopul intermedierii tranzacţiilor imobiliare;

II. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC SUDREZIDENTIAL REAL ESTATE SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice vizate.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii de intermediere imobiliara in vedere efectuarii de tranzactii imobiliare.
Clientul este de acord cu furnizarea oricaror date cu caracter personal si intelege ca tranzactiile imobiliare nu pot fi prestate fara furnizarea datelor personale solicitate de SC SUDREZIDENTIAL REAL ESTATE SRL.

III. Persoanele fizice sunt obligate sa furnizeze datele solicitate, in cazul prevazut la pct. II, acestea fiind necesare:
•    in vederea semnarii de contracte de rezervare, antecontracte, contracte de vanzare-cumparare de imobile, la care persoana vizata este parte;
•    in vederea completarii fisei de vizionare;
•    in vederea realizarii unui interes legitim al societatii sau al tertului caruia ii sunt dezvaluite datele.

IV. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate fara a se limita la, urmatoarelor categorii de destinatari:
•    persoanei vizate; reprezentantii legali ai persoanei vizate; angajati ai societatii; alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii cu exceptia imputernicitului acesteia; parteneri contractuali; alte companii din acelasi grup; autoritate judecatoreasca; birouri notariale, autoritati publice centrale; societati bancare.

V. Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, persoanele fizice au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege cand prelucrarea de catre SC SUDREZIDENTIAL REAL ESTATE SRL a datelor este obligatorie. Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele pot adresa o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii din Oras. Popesti-Leordeni, sos. Oltenitei, nr. 45, Unitatea nr. 5, Mansarda, Lot 3/1/1 Lot 2, Judetul Ilfov.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

premiu cea mai mare agentie imobiliara