Garsoniere Titan

Cartierul Titan este situat in Estul Bucurestiului si intra in administratia sectorului 3. Primele blocuri de locuinte de aici au fost construite in 1960, pe bulevardul Camil Ressu. Ulterior, odata cu dezvoltarea Bucurestiului au inceput sa apara din ce in ce mai multe blocuri in jurul bulevardelor Camil Ressu, Nicolae Grigorescu sau 1 Decembrie 1918.
Astazi, cartierul Titan este unul dintre cele mai vanate cartiere rezidentiale, cu o oferta bogata de apartamente si garsoniere, atat in blocuri vechi, cat si in blocuri nou construite.

Te ajutam sa cumperi garsoniera perfecta in cartierul Titan.

Daca iti doresti o garsoniera Titan, te ajutam sa gasesti cea mai buna optiune in blocuri nou construite. Exista mai multe proiecte rezidentiale in zona ce iti ofera garsoniere spatioase, foarte bine compartimentate si atractive din punct de vedere al costurilor.
Pe langa o constructie bine realizata, garsonierele de vanzare din Titan evidentiaza o serie de alte avantaje:

  • Se afla in proximitatea magazinelor si a mijloacelor de transport in comun;
  • Ofera acces rapid catre parcul Alexandru Ioan Cuza ( IOR);
  • Ofera acces rapid catre centrul orasului prin numeroasele bulevarde largi (Camil Ressu, Theodor Pallady, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918, etc).

De ce sa alegi o garsoniera in Titan in detrimentul unui apartament?

Achizitia unui imobil te pune in pozitia de a alege dintre o multime de optiuni: case, apartamente cu 3 camere sau 4 camere, apartamente cu 2 camere sau garsoniere. In mod natural, fiecare dintre noi isi doreste o locuinta cat mai mare si spatioasa. Cu toate astea, garsonierele pot asigura o serie de avantaje majore:

  • Sunt cea mai ieftina optiune de locuinta. Daca nu ai un buget foarte mare, insa vrei sa scapi de chirie, garsoniera este optiunea perfecta;
  • Sunt usor de amenajat;
  • Genereaza costuri reduse pentru intretinere;
  • Daca alegi sa le inchiriezi, asigura un ROI (Return of investment) foarte bun.

Daca vrei sa gasesti o garsoniera de vanzare in Titan, suntem aici sa te ajutam. Iti punem la dispozitie toata experienta noastra in imobiliare pentru a gasi garsoniera perfecta.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.