Case / Vile de vanzare metrou Dimitrie Leonida

Iti doresti o locuinta care sa iti ofere spatiul locativ de care ai nevoie, aer curat, spatiu generos pentru parcare, o mica gradina, acces rapid catre oras si sa coste putin? Nu este tocmai usor sa o gasesti, mai ales in Bucuresti, unde casele sunt extrem de scumpe in zona centrala si de regula sunt foarte vechi.

Partea buna este ca exista zone precum Dimitrie Leonida. O casa in Dimitrie Leonida poate fi achizitionata la preturi accesibile si reuseste sa iti ofere toate facilitatile de care ai nevoie:

  • Acces la metrou;
  • Acces la alte mijloace de transport in comun;
  • Infrastructura rutiera in continua dezvoltare;
  • O zona linistita, cu constructii mixte;
  • Numeroase facilitati in proximitate (magazine, scoli, gradinite, etc).

Dimitrie Leonida, una dintre zonele cu un potential urias de dezvoltare.

Multumita statiei de metrou Dimitrie Leonida (Fosta IMGB), aceasta zona a atras atentia unui numar mare de dezvoltatori. Pe langa investitiile imobiliare, aici s-a investit constant in facilitati pentru rezidenti: locuri de parcare, magazine, scoli, etc.

O casa sau chiar o vila in Dimitrie Leonida poate sa fie o investitie excelenta pe termen lung, in conditiile in care preturile din zona sunt inca destul de mici (in comparatie cu preturile din alte zone ale Bucurestiului) iar perspectivele cartierului sunt foarte bine conturate.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi o casa/vila in Dimitrie Leonida?

Daca ai luat decizia unei achizitii, este important sa urmaresti cateva detalii pentru a te asigura ca investitia este una inteligenta:

  • Asigura-te ca optezi pentru o casa construita de un dezvoltator de incredere;
  • Asigura-te ca vecinatatea iti poate oferi liniste si toate facilitatile de care ai nevoie.

La SudRezidential te ajutam in tot procesul de achizitie a casei in Dimitrie Leonida, punandu-ti la dispozitie atat instrumente financiare (Credit24h.ro), cat si experienta noastra in tot ceea ce tine de amenajari si procese birocratice.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.