Inchiriere spatiu comercial, zona cu vad, metrou Berceni

Popesti Leordeni, metrou Berceni
ID Anunt: 64855

Trimite linkul unui prieten pe

19 euro /mp
(Plus 19% TVA)
Calculator Rate
S.U.: 231 mp
Vitrina: 9 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 7
An: 2024

Caracteristici

Suprafata utila: 231 mp
Vitrina: 9 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
An constructie: 2024
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • climatizare

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial excelent, dispus intr-un imobil nou ce face parte din ansamblul rezidential Sienna Central City Residence, proiect imobiliar premium, localizat in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Spatiul comercial prezentat are o vizibilitate foarte buna, este dispus la parterul imobilului si are deschidere catre Strada Biruintei, o artera de circulatie extrem de circulata a Orasului Popesti-Leordeni, ce faciliteaza accesul catre statia de Metrou Berceni.

Proprietatea propusa inchirierii are suprafata generoasa de 231 mp, beneficiaza de acces dublu si de o vitrina ampla de 9 ml.

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: tamplarie din PVC cu geam termopan, CCTV, podele placate cu gresie antiderapanta, pereti acoperiti cu vopsea lavabila, tavane casetate, sistem de supraveghere,

Acest spatiu comercial propus spre inchiriere beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3.5 m.

In pretul inchirierii sunt incluse si 7 locuri de parcare, amplasate la mica distanta de accesul in spatiul comercial.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial prezentat spre inchiriere este localizat pe Strada Biruintei, la doar 400 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, formata in ultimii ani, in care sunt amplasate si alte ansambluri de locuinte renumite, se face prin mai multe cai de acces importante, fie direct din Soseaua Oltenitei, via Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni, via strada Popesti Vest.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

De asemenea, in zona sunt localizate puncte de interes importante, cum ar fi: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, precum si numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (situat pe Drumul Fermei), cat si Parcul Tudor Arghezi se afla la o distanta mica fata de ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial prezentat.

Zona rezidentiala noua din care face parte imobilul, beneficiaza de infrastructura completa, de cai de acces ample, trotuare, spatii verzi amenajate, iluminat stradal si mobilier urban.

Pret si modalitati de plata

Spatiul se inchiriaza la pretul de 19 euro/mp luna + TVA 

Se percepe valoarea unei chirii lunare cu titlul de garantie.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 1.1305 €
max 11.305 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.