SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Family Ideal – Metalurgiei

Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
68.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3400 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 3
S.U.: 59 mp
S.C.: 71 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123805

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59 mp
 • Suprafață construită: 71 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, balcoane sticla securizata, , lift, usa metalica, video

Schița

Prezentare

Apartamentul este disponibil la etajul 3, este dispus spre S-E si face parte dintr-un bloc cu un regim de inaltime de P+7 nivele, situat intr-o zona linistita, in continua expansiune.

Spatiul verde din cadrul ansamblului este de peste 30% din totalul terenului.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este localizat in zona de Sud, mai exact la aproximativ 12-15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, Bd. Metalurgiei, Soseaua Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Specificatii tehnice si carateristici:

Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere deosebit, complet finisat, cu o suprafata utila totala de 59 mp. Spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel: living foarte spatios, bucatarie inchisa, dormitor spatios si luminos, 1 grup sanitar, precum si 1 balcon cochet fiind dispus la living si bucatarie.

La capitolul finisaje, fiecare alegere a fost facuta in urma unor analize de piata, astfel putem mentiona cu incredere, incalzirea in pardoseala care eficientizeaza la maxim consumul de caldura, vasul de toaleta incastrat si suspendat marca Geberit, baterii cada/chiuveta AquaVive si Grohe, tamplarie PVC gri antracit si multe altele.

Pe partea de finisaje aveti suportul unui arhitect si designer de interior.

Blocul este pe construit pe cadre de beton , compartimentarile fiind exclusiv din caramida Porotherm, iar la exterior este izolat cu polistiren expandat de 10 cm. Blocul este prevazut cu 2 lifturi silentioase de 4 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura si mana curenta este de inox.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati , dispune de centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior, tamplarie PVC 5 camere cu geam tripan culoarea gri antracit, glafuri exterioare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 68.000 euro , TVA 19% inclus.

Loc de parcare: INCLUS IN PRET

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere substantiala.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 12 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button