Apartament 3 camere cu terasa, Soseaua Oltenitei

Ilfov, Politie Popesti Leordeni
ID Anunt: 37401

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 76.40 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 76.40 mp
Suprafata utila + balcon: 135.86 mp
Suprafata construita: 156 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+3ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament cu 3 camere ce face parte dintr-un proiect imobiliar cu regim de inaltime redus, amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, in apropierea granitei cu Sectorul 4 al Capitalei.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 3, are o suprafata utila de 76.40 mp, iar terasa de 59.46 mp de care dispune, ofera conditii optime pentru o convietuire bazata pe confort sporit.

Apartamentul este compartimentat in mod echilibrat, iar suprafetele atribuite camerelor si amenajarea acestora il transforma intr-un spatiu de locuit ultra modern.

Camera de zi a fost conceputa armonios impreuna cu bucataria deschisa si zona de luat masa si are suprafata totala de  37.67 mp. Locuinta are doua dormitoare cu suprafetele de 14.42 mp, respectiv 12.91 mp, grup sanitar si baie, ambele fiind finisate si echipate cu obiecte sanitare de calitate superioara.

Puncte de interes

Noul proiect rezidential este amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, pe Strada Paraul Rece, la doar 100 de metri distanta de Soseaua Oltenitei. Zona este linistita, lipsita de traficul intens si agitatia urbana.

Datorita pozitionarii excelente, accesul de la imobil catre centrul Capitalei se poate face rapid prin diferite artere precum Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni sau Soseaua Vitan Barzesti. In imediata vecinatate se regasesc puncte de interes importante precum: scoli si gradinite, unitati medicale si farmacii, centre comerciale, mall, parcuri si spatii verzi amenajate, restaurante si cafenele.

Accesul la transportul public se face facil, liniile de autobuz ce deservesc transportului calatorilor catre si dinspre ariile importante ale capitalei sau statiile de metrou, fiind doar la 2 minute de mers.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a locuintei este 119.500 Euro + TVA 

*In pretul afisat este inclus si un loc de parcare.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.