Garsoniera noua,Sector 4, Brancoveanu, Str. Luica

Brancoveanu, Mall Grand Arena, Strada Luica
ID Anunt: 48328

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Odei Tower

Garsoniera
Etaj: 8
S.U.: 35.55 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 35.55 mp
Suprafata utila + balcon: 39.05 mp
Suprafata construita: 46.86 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8 E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare o garsoniera decomandata, ce face parte din ansamblul rezidential Cavar Odei Tower, un proiect imobiliar amplasat intr-o zona accesibila a Sectorului 4, zona Bd. Brancoveanu, Str. Luica.

Locuinta este disponibila la etajul 8/8 al imobilului si are suprafata utila totala de 39.05 mp distribuita printr-o compartimentare decomandata. Incaperile sunt ample si luminoase si dispun de urmatoarele suprafete: living spatios 19.20 mp, bucatarie inchisa 7.60 mp, hol cu spatiu dedicat pentru dressing 4.15 mp, baie 4.6 mp si balcon 3.50 mp.

Garsoniera este finisata complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, de centrala termica in condensare de 24 kW si de tamplarie de foarte buna calitate cu coeficienti de izolare cu valori ridicate. Un beneficiu important este faptul ca balconul este inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan.

 

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Cavar Odei Towers este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in imediata apropiere a Bulevardului Constantin Brancoveanu.

Imobilul este situat in proximitatea marilor centre comerciale importante precum: Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Lidl, Kaufland si ofera acces facil la puncte de interes major: institutii de invatamant (gradinite, scoli si licee), unitati bancare sau unitati spitalicesti, restaurante si cafenele.

Mijloacele de transport in comun se regasesc la cateva minute de mers fata de imobil si asigura legatura directa cu statiile de metrou din proximitate: Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu sau Eroii Revolutiei.

Distantele mici fata de parcurile sau fata de zonele de agrement din zona pot fi parcurse in aproximativ 10 minute, iar aici mentionam atat Parcul Lumea Copiilor- Brancoveanu cat si Parcul Tudor Arghezi, ce se afla la doar 3000 m fata de imobil.

Parcul Tudor Arghezi se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 52.500 Euro +TVA 

Parcare acoperita: 7.500 euro + TVA 

Parcare exterioara: 5000 euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Odei Tower

Cavar Residence Odei Tower

Carrefour Grand Arena Mall Sector 4

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de mare anvergura, investitii care sunt astazi un etalon al intregii piete de profil.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3-4camere
Iulie 2024
Preturi de la 52.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.