Apartament 2 camere Family Ideal – Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 11088

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
 • Disponibil Imediat
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 59 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 59 mp
Suprafata utila + balcon: 59 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 7
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere deosebit, complet finisat, cu o suprafata utila totala de 59 mp. Locuinta este disponibila la etajul 3, pozitionata pe S-E si face parte dintr-un bloc cu un regim de inaltime de P+7E, situat intr-o zona linistita, in continua expansiune. Spatiul interior este foarte atent gandit fiind impartit astfel: living spatios, bucatarie inchisa, dormitor luminos, 1 grup sanitar, precum si 1 balcon cochet cu acces din living si bucatarie.

Puncte de interes

Proiectul este localizat in zona de Sud a capitalei, in Sector 4, mai exact la aproximativ 12-15 minute de mers pana la statia de metrou Aparatorii Patriei datorita liniei de STB 241.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, datorita amplasamentului, fiind situat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate, alei pietonale si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale (Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall).

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 12 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 68.000 euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare: INCLUS IN PRET

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie