Apartament 3 camere cu terasa, Grand Arena, Metalurgiei

Alexandru Obregia, GRAND ARENA MALL
ID Anunt: 28410

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Art Residence Brancoveanu

 • Mutare imediata
Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 71 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 71 mp
Suprafata utila + balcon: 94.54 mp
Suprafata construita: 109 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+E5R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre achizitie un apartament cu 3 camere disponibil in complexul rezidential ART 4 Residence, amplasat intr-o zona linistita cu acces rapid la puncte de interes si mijloace de transport in comun. Imobilul se afla pe strada Aurel Persu, in Sectorul 4, Bucuresti, si este disponibil la etajul 5 al unui imobil nou construit cu regim de inaltime D+P+4E+5Er.

Apartamentul dispune de o terasa spatioasa de 23.54 mp care ofera o vedere deosebita asupra imprejurimilor, iar compartimentarea camerelor este distribuita echilibrat: camera de zi si bucataria cu suprafata de 30.01 mp, dormitoare de 12 mp, 2 bai cu sufrafete de 5.17 mp si 2.5 mp, hol de 9.31 mp.

Puncte de interes

Ansamblul ART 4 Residence este format din 4 imobile si este amplasat excelent pe strada Aurel Persu, in apropierea Bulevardului Metalurgiei. Imobilul este situat la cateva minute de centrele comerciale: Grand Arena Mall, Selgros, Kaufland, Hornbach, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall sau Decathlon.

Zona ofera multiple facilitati si beneficiaza de infrastructura completa, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc diverse restaurante, unitati spitalicesti, gradinite, scoli gimnaziale si mijloace de transport in comun. Statia STB (linia 241) face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute.

In imediata apropiere a imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 750 metri
Transport public 50 metri
Scoala/Gradinita 1.9 km
Cafenea/Restaurant 1.5 km
Farmacie/Spital 1.2 km
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 106.667 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Art Residence Brancoveanu

Art Residence Brancoveanu

Bulevardul Metalurgiei, Strada Aurel Persu

Proiectul imobiliar Art Residence Brancoveanu dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 4, noul pol de dezvoltare al capitalei.

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.