Apartament de 2 camere, complet finisat, Bulevardul Metalurgiei

Berceni, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 12608

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
 • Promotie
 • Disponibil Imediat
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 57 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 57 mp
Suprafata utila + balcon: 57 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4Etaje
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • calorifere aluminium
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • izolatie exterioara polistiren
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • tencuiala decorativa
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • usa metalica

Prezentare

Dorim sa va prezentam spre achizitie un apartament  de doua camere, compartimentat decomandat, spatios si luminos. Apartamentul dispune de o suprafata utila aproximativa de 57,10mp, doua balcoane( 2,60mp + 2,90mp)si face parte din ansamblul Arghezi Park, un imobil cu regim de inaltime P+4Etaje si un total de 12 de apartamente.

Locuinta este amplasata la etajul al patrulea al blocului, beneficiaza de lumina naturale si de soare pe tot parcursul zilei si se vinde complet finisata, cu centrala termica proprie si contorizari individuale.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 544 mp, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta din Bulevardul Metalurgiei in cele mai civilizate condit

Puncte de interes

Ansamblul Arghezi Residence este situat pe strada Drumul Binelui, cu acces imediat din Bulevardul Metalurgiei, la mica distanta de Lidl.

In vecinatate exista gradinita, scoala, colegiu, Universitatea Spiru Haret, Mega Image,Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, saloane de coafura-frizerie, sali de fitness, restaurante, unitati spitalicesti,farmacii, benzinarii si statie STB si Maxi-Taxi. In apropierea imobilului va fi construit parcul Tudor Arghezi pe o suprafata de aproximativ 30.000 mp.

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 62.260 euro TVA 5% inclus.Valabil  doar la plata integrala la antecontract.(OFERTA LIMITATA)

Pretul de lista , pentru credit este de 65.000 euro tva inclus 5%.

Pret parcari: 2.000 euro+TVA 19%

Bonus –  voucher de reducere pentru electrocasnice de la Flanco si pentru mobilarea casei de la Mobilier1.ro

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie