Apartament 3 camere, Strada Biruintei, Metrou Berceni, Leonida

Metrou Berceni, Strada Biruintei
ID Anunt: 35291

Trimite linkul unui prieten pe

 • Bucatrie Mobilata
 • Bucatarie Utilata
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
109.900 Euro
97.000 Euro
(Plus 5% TVA)
*Pret promotional pana la 31.12.2023
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 71.69 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 71.69 mp
Suprafata utila + balcon: 86.41 mp
Suprafata construita: 102 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 3 camere complet finisat ce face parte din proiectul imobiliar Joy Residence din Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov. Ansamblul rezidential Joy Residence este compus din 8 imobile de locuinte mixte si dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat in imediata apropiere a statiilor de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida.

Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 7/7 si are suprafata totala utila de 86.41 mp, cu balcoane incluse de 8.20 mp si 6.52 mp.

Acesta locuinta se vinde cu bucatarie mobilata si utilata complet, beneficiaza de un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU (instalat in living) si este gata de locuit.

Puncte de interes

Ansamblul este situat pe strada Biruintei a Orasului Popesti-Leordeni, la o distanta de doar 900 m fata de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida.

In apropierea ansamblului rezidential Joy Residence se regasesc numeroase supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image si puncte de interes precum: scoli, gradinite, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) sau Parcul Tudor Arghezi si numeroase locuri de joaca pentru copii.

Proiectul imobiliar dispune de infrastructura completa, de drumuri si cai de acces asfaltate, trotuare si iluminat nocturn, iar accesul catre imobil se poate face rapid din artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

 

Magazin 1 minute
Transport public 9 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de: 109.900 Euro.

Pret promotional pana la 31.12.2023: 97.000 Euro.

Posibilitate achizitie loc de parcare dezmembrat cadastral la pretul de 5000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 16485 €
max 54950 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie