Apartament 3 camere, Strada Biruintei, Metrou Dimitrie Leonida

Metrou Berceni, Strada Biruintei
ID Anunt: 35291

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

 • Bucatrie Mobilata
 • Bucatarie Utilata
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
109.900 euro
(Nu se aplica TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 71.69 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 71.69 mp
Suprafata utila + balcon: 86.41 mp
Suprafata construita: 102 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Vă prezentăm un apartament cu 3 camere,complet finisat, disponibil imediat pentru mutare, situat în proiectul imobiliar Joy Residence din Popesti-Leordeni. Acesta este unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale noi dezvoltate in imediata apropiere a statiilor de metrou Berceni și Dimitrie Leonida in ultimii ani.

Proiectul este compus din 8 blocuri de locuințe mixte cu un regim de înălțime Parter + 7 Etaje care au generat deja peste 1000 de unitati locative insotite de facilitati complementare.

Apartamentul propus spre vânzare este situat la etajul 7 și are o suprafață totală utila de 86.41 mp. Acesta se vinde cu bucătărie mobilată și utilată complet si un aer condiționat în living de 12000 BTU.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat pe strada Biruintei la o distanță de 900 m față de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida.

Zona dispune astazi de infrastructură completă, cu drumuri și cai de acces rapide atat auto cat si pietonal, iar accesul se poate face atât din Soseaua Berceni, cât și din Soseaua Oltenitei, în cele mai civilizate condiții.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de: 109.900 Euro.

Posibilitate achizitie loc de parcare dezmembrat cadastral la pretul de 5000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 50.000 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 16485 €
max 54950 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie