Apartament 3 camere, disponibil imediat, 90 mp, Drumul Binelui

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall, Zona Aparatorii Patriei, rond Metro Berceni,
ID Anunt: 64146

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Metalurgiei Park Residence – Faza I

Nr. camere: 3
Etaj: 4
S.U.: 76.81 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 76.81 mp
Suprafata utila + balcon: 90.42 mp
Suprafata construita: 91 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare face parte dintr-un ansamblul rezidential amplasat excelent in zona de Sud a capitalei, Sectorul 4, Bucuresti, in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi si a centrului comercial Mall Grand Arena.

Locuinta este disponibila la etajul 4/5 al imobilului si are suprafata totala de 90.42 mp, cu balcoane de 5.80 mp si 7.80 mp incluse.

Camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si sunt dispuse printr-o compartimentare decomandata, atent gandita si foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: hol amplu de acces cu spatiu de depozitare 11.03 mp, living generos cu suprafata de 23.90 mp, bucatarie inchisa 8.99 mp, dormitoare de 12.28 mp si 12.12 mp si doua bai.

Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate premium si se vinde mobilat si utilat (partial), conform imaginilor de prezentare.

Proprietatea propusa spre vanzare reprezinta o oportunitate de investitie excelenta care dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona: parcul Tudor Arghezi, aleile de promenada amenajate in Bd. Metalurgiei, mijloacele de transport in comun STB, metrou, institutiile de invatamant, unitatile medicale si unitatile bancare sau zonele de agrement.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte apartamentul cu 3 camere prezentat spre vanzare dispune de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, fiind la numai cateva minute de Parcul Tudor Arghezi sau de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de cca. 4 hectare ce urmeaza a fi dublata in viitor de catre autoritatile locale si dispune de suprafete verzi generoase, de mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

In incinta parcului a fost amenajata si o parcare supraetajata de 150 locuri pentru vizitatori. Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

In imediata apropiere a imobilului se regasesc toate punctele de interes: institutii de invatamant (licee, scoli, gradinite, crese), unitati spitalicesti si farmacii, sali de sport, unitati bancare, cat si centrele comerciale ale celor mai mari retaileri din Romania: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros.

Statia STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) se afla la doar 3 minute de mers fata de imobil, fiecare linie asigura transferul catre statiile de metrou din proximitate.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 135.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Sector 4, Bulevardul Metalurgiei

Primul Parc Rezidential din Romania - premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence, a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte.

Garsoniere, Apartamente 2-4 camere
2022

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.