Apartament 2 camere, Metrou Dimitrie Leonida, Kristal Residence

Metrou Berceni, Piata de Gros
ID Anunt: 13794

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

72.300 Euro
(+ TVA)
*Posibilitate plata esalonata pe o perioada de 30 luni.
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 54.96 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.96 mp
Suprafata utila + balcon: 63.93 mp
Suprafata construita: 64.36 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere decomandat propus spre vanzare se afla intr-un imobil nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential de mari dimensiuni, dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, numit The Grand Kristal Residence City.

Apartamentul cu 2 camere prezentat are o compartimentare moderna, camere mari si luminoase cu suprafata totala utila de 63.93 mp si este disponibil pe etajul 4/11 al imobilului.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort si este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de multa lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta este echipata complet si finisata modern.

In cadrul ansamblului sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, parcuri cu spatii destinate relaxarii, amenajate modern cu mobilier urban, spatii comerciale, restaurante si locuri de parcare supraterane delimitate.

Puncte de interes

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4, intre strazile Dumitru Brumarescu si Drumul Dealu Bradului.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida, este compus din 22 de imobile cu regim mixt de inaltime, care vor genera peste 2.000 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare destinate rezidentilor si o pista de biciclete ce traverseaza tot ansamblul.

Zona dispune de infrastructura completa avand acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Metro Berceni, Auchan Berceni, Jumbo, Mega Image, Lidl, salii de fitness (Premium Wellness Spa), restaurant, farmacii, magazine mixte cu program Non Stop si un parc de aproximativ 40.000 mp (parcul Tudor Arghezi).

Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida este de aproximativ 15 minute de mers pe jos. In fata ansamblului regasim statiile STB: 125, 141, 220, N105.

In imediata apropiere a imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 7 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 72.300 Euro + TVA

Pretul parcari exterioare – 4.500 euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, plata numerar sau plata esalonata pe o perioada de pana la 30 luni.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.