Apartament 3 camere decomandat, stradal Soseaua Oltenitei, Lidl

Ilfov, Soseaua Oltenitei, Lidl, Mega Image
ID Anunt: 59922

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Palm Residence Oltenitei

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 71.94 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 71.94 mp
Suprafata utila + balcon: 76.84 mp
Suprafata construita: 92 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere este disponibil in ansamblul rezidential Palm Residence, proiect imobiliar amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4, Bucuresti.

Palm Residence Oltenitei, cuprinde doua imobile cu regim de inaltime de numai 5 etaje, dispuse pe suprafata de 4.750 mp de teren alocata proiectului imobiliar si ocupa o pozitie strategica in ceea ce priveste accesul la mijloacele de transport in comun si la punctele de interes importante.

Apartamentul propus spre vanzare este disponibil la etajul 2/5 al imobilului si are suprafata totala de 76.84 mp, cu balcon inclus de 4.90 mp.

Locuinta dispune de camere ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: hol de acces cu zona dedicata depozitarii in suprafata de 10.67 mp, camera de zi generoasa de 18.32 mp, dormitoare de 13.51 mp si 13.65 mp, bucatarie inchisa 7.53 mp, baie 4.52 mp, baie 3.74 mp.

Imobilele din cadrul proiectului Palm Residence beneficiaza de o atentie deosebita din partea echipei de arhitectura intrucat se foloseste un sistem modern de fatade ventilate partial cat si tamplarie PVC Salamander de ultima generatie.

Balcoanele ample de tip terasa dispun de balustrade din sticla securizata fumurie, iar pentru amenajarea partilor comune din imobil s-au folosit materiale din clasa premium (placari ceramice si mana curenta de inox).

Locuinta disponibila imediat pentru utilizare, iar predarea se poate face rapid.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul rezidential este amplasat in zona de Sud a Capitalei, mai exact pe Soseaua Oltenitei, la intrare in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Distanta pana la statiile de metrou Berceni, Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei poate fi parcursa in doar cateva minute.

In plus, mijloacele de transport in comun se regasesc in imediata apropiere a imobilului. Sunt disponibile numeroase linii ce realizeaza facil legatura cu zonele importante din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, cum sunt cele pentru: tramvai 1,10,11,34 si autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124.

In imediata apropiere se regasesc magazine si supermarketuri mari precum: Mega Image, Lidl, Profi Market, Penny Market, dar si o piata agroalimentara ampla sau numeroase alte magazine cu specific comercial mixt.

In proximitate sunt amenajate numeroase locuri de joaca si parcuri noi cum sunt: Parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei), sau Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei). 

Nu lipsesc din zona punctele de interes importante: institutiile de invatamant, unitatile bancare, centrele medicale, restaurantele si cafenelele sau alte zone de agrement.

De asemenea, Palm Residence Oltenitei se afla in proximitatea mallurilor si a centrelor comerciale mari cum sunt La Strada Mall, Sun Plazza Mall si Piata Sudului sau a parcurilor mari din Sectorul 4 al Capitalei: Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor, Rezervatia Naturala Delta Vacaresti.

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 94.800 Euro + TVA

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate)

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Palm Residence Oltenitei

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Ianuarie 2025
Preturi de la 50.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.