Apartament 3 camere, spatios, langa Parcul Tudor Arghezi

Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi, rond metro Berceni, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 65268

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Park Residence

Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 87.18 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 87.18 mp
Suprafata utila + balcon: 111.27 mp
Suprafata construita: 125 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Va prezentam un apartament cu trei camere, disponibil in proiectul imobiliar Primera Park Residence, un proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de parcul Tudor Arghezi si de centrul comercial Grand Arena Mall.

Locuinta are suprafata utila de 87.18 mp la care se adauga balcon cu suprafata de 24.09 mp, este decomandat si dispune de urmatoarea compartimentare: hol amplu de 16.72 mp, ce permite organizarea de spatii de depozitare, camera de zi 22.19 mp, dormitor 1 de 12.54 mp, dormitor 2 de 14.58 mp, bucatarie inchisa 12.61, baie de serviciu de 3.22 mp si baie 5.32.

Apartamentul beneficiaza ca dotare standard de un sistem modern de incalzire in pardoseala, de o noua generatie de tamplarie PVC cu geam tripan, cat si de finisaje din gama premium. Blocul este dotat cu o centrala termica proprie, amplasata la parter, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH.

Puncte de interes

Primera Park Residence beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare.

Datorita amplasamentului, proiectul imobiliar beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Metro, Selgros, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, locuri de joaca, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB ( linia 241) face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 5 minute.

Principala atractie a zonei privind petrecerea timpului in aer liber o reprezinta Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, dezvoltat la standarde inalte de calitate pe o suprafata de cca. 4 ha care urmeaza sa fie dublata de catre autoritatile locale.

De ce locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 119.700 EURO + TVA

*Pentru plata in sistem anticipat se ofera discount.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Park Residence

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la 45.700 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.