Apartament 2 camere, finisaje premium, Confort Urban Park Residence

Carrefour Vulcan, Targ Pucheni, Piata Rahova, Sos Salaj, Lidl Pucheni, PEPCO Pucheni
ID Anunt: 45526

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: demisol
S.U.: 50.7 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.7 mp
Suprafata utila + balcon: 59.50 mp
Suprafata construita: 65 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+8E+9E retras
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Acest apartament cu doua camere este disponibil in cadrul proiectului imobiliar Confort Urban Park Residence, unul din cele mai apreciate ansambluri rezidentiale din sectorul 5 al Capitalei, Bucuresti, amplasat excelent la numai 15 minute de Piata Unirii.

Locuinta prezentata este combinatie perfecta intre confort si modernitate, dispune de materiale de calitate premium si de o compartimentare optimizata, ideala in ceea ce priveste spatiul de locuit.

Apartamentul are suprafata utila de 59.5 mp in care este inclusa o curte de lumina de 8.8 mp si beneficiaza de o distribuire echilibrata a camerelor printr-o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: living amplu 18.10 mp, dormitor 12.10 mp prevazut cu dressing 2.6 mp, bucatarie inchisa 7.7 mp si hol spatios 5.7 mp ce permite amenajarea spatiilor de depozitare.

Puncte de interes

Proiectul Confort Urban Park Residence este amplasat stradal pe Soseaua Salaj nr. 383A, Sector 5, Bucuresti, la numai 7 km de centrul Capitalei, in apropierea punctelor de interes, a institutiilor publice, centrelor comerciale si dispune de infrastructura completa cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Ansamblul rezidential beneficiaza de o promenada comerciala ampla ce gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este foarte diversificata: supermarket, Trattoria Planet, salon de infrumusetare, farmacie, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym si multe alte magazine cu specific comercial mixt. In imediata vecinatate a proiectului imobiliar regasim: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, centre comerciale mari, Mall Liberty, Vulcan Center, Piata Unirii si Parcul Carol.

Imobilul dispune de o amplasare foarte buna, iar mijloacele de transport in comun sunt in imediata apropiere a ansamblului – STB Confort Urban ( liniile 117, 139, 220, 226, 227) faciliteaza accesul rapid la Piata Unirii, Piata Rahova sau Cora Alexandriei.

Confort Urban Park Residence se mai remarca prin existenta mai multor facilitati complementare precum: spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca pentru copii, parcari amenajate, cai de acces interioare asfaltate, acces securizat si monitorizat.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 61.900 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, aflat la doar 7 km de piata Unirii, ce a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte in 35 de blocuri. Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde in continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Noiembrie 2023
Preturi de la 45.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie