Apartament tip studio, Confort Urban Park, Piata Rahova

Targ Pucheni, Lidl Pucheni; Sos.Salaj
ID Anunt: 63299

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Studio
Etaj: demisol
S.U.: 40 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 40 mp
Suprafata utila + balcon: 45.30 mp
Suprafata construita: 55.01 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+9Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • panouri solare

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament tip studio, disponibil in cadrul proiectului imobiliar  Confort Urban Park Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din Capitala, amplasat pe Soseaua Salaj, Sectorul 5, Bucuresti.

Aceasta proprietate are o suprafata utila totala de 45.30 mp, este situata la demisolul imobilului si dispune de o compartimentare echilibrata si eficienta a camerelor: living spatios+bucatarie de 20 mp din care se poate iesi intr-o terasa generoasa cu o suprafata de 5.30 mp, dormitor de 11.60 mp, baie de 4.10 mp si hol amplu de 4.30 mp.

Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca destinate copiilor, Confort Urban Park Residence s-a dezvoltat la standare inalte si ofera numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului ideal.

Puncte de interes

Confort Urban Park Residence este un proiect imobiliar de mari dimensiuni, dezvoltat pe o suprafata de teren de peste 60.000 mp in Sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Soseaua Salaj, cu acces facil din Calea Rahovei, la doar 15 -20 minute distanta de Piata Unirii.

Ansamblul imobiliar Confort Urban Park Residence a dezvoltat o promenada comerciala care gazduieste un numar mare de spatii comerciale cu destinatii foarte diversificate: supermarket si magazin mixt, restaurant, salon de infrumusetare, farmacie, sala de fitness si intretinere corporala.

In imediata vecinatate a imobilului se regasesc puncte de interes major, cum ar fi institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii comerciale mari (Mall Liberty, Vulcan Center, Afi Cotroceni), Piata Rahova si Piata Pucheni. De asemenea, accesul catre Piata Unirii sau catre alte zone centrale ale Capitalei se face cu rapiditate.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare excelenta in ceea ce priveste mijloacele de transport in comun, deoarece la doar 100 de metri se afla statia STB Confort Urban (linia 117, 227). Drumurile sunt asfaltate, iar infrastructura este completa, iar in apropiere se gasesc numeroase locuri de joaca si spatii verzi amenajate.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 46.900 Euro + TVA 

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri. Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 45.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.