Apartament 4 camere, terasa 85 mp, zona Aparatorii Patriei

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei
ID Anunt: 62490

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 4
Etaj: 7
S.U.: 113.90 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 113.90 mp
Suprafata utila + balcon: 198.60 mp
Suprafata construita: 136.68 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 4 camere, disponibil in cadrul ansamblului rezidential Venus Residence 4 proiect imobiliar amplasat excelent in cadrul sectorului 4, Bucuresti, in imediata apropiere a statiei de metrou Aparatorii Patriei.

Locuinta prezentata este disponibila la parterul unui imobil cu regim de inaltime D+P+7Etaje si are o suprafata utila 113.90 mp la care se adauga o terasa ampla de 84.70 mp.

Apartamentul are o compartimentare moderna, distribuita eficient, astfel: camera de zi si bucatarie cu suprafata generoasa de 42.9 mp, dormitor matrimonial 19.10 mp prevazut cu baie 4.6 mp si dressing de 7.3 mp, 13.2 mp, dormitor 15.3 mp, doua bai de 4.5 mp fiecare, hol acces si spatiu depozitare 2.5 mp.

Apartamentul se vinde finisat complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, de centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si echipamente electrice modulare moderne.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat in Sectorul 4, Bucuresti, intre Bd. Metalurgiei si zona Aparatorii Patriei, la mica distanta de noul parc – Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidential din care face parte locuinta propusa spre vanzare beneficiaza de acces direct din Bd. Metalurgiei prin Strada Drumul Binelui, dar si din mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Jilavei sau Drumul Gilaului.

Datorita amplasamentului excelent al ansamblul rezidentential, imobilul beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, South Burger Berceni, Mall Grand Arena, Metro, Selgros, Auchan, Jumbo), si la unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, sau la statii STB (141, 232, 241, 312, 313, N105).

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 10 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in doar 20 minute cu autoturismul personal.

De asemenea, la doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 168.068 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 30000.138 €
max 100000.46 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.