Apartament 2 camere, decomandat, metrou Aparatorii Patriei

Bd Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 60054

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 48.70 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.70 mp
Suprafata utila + balcon: 57.20 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+D+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in cadrul ansamblului rezidential Venus Residence 4, proiect imobiliar amplasat excelent in cadrul Sectorului 4, Bucuresti, in imediata apropiere a statiei de metrou Aparatorii Patriei.

Venus Residence 4 este unul dintre cele mai apreciate proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, iar in cea de-a doua etapa de dezvoltare dispune de 5 imobile cu regim de inaltime S+D+P+7E, desfasurate pe o suprafata ampla de teren de de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui.

In total, proiectul va genera 390 de apartamente diverse, cu o structura si compartimentare inteligenta, fiecare apartament va fi insotit de balcoane spatioase, iar finisajele interioare vor fi de o calitate superioara, adaugand un plus de eleganta si rafinament locuintelor.

Apartamentul cu 2 camere prezentat este disponibil la parterul imobilului si dispune de o compartimentare decomandata, avand camere cu suprafete generoase si luminoase, dupa cum urmeaza: hol de acces prevazut cu zona de depozitare 6.10 mp, living 19.40 mp, dormitor 12 mp, bucatarie inchisa 6.90 mp, baie 4.30 mp si balcon 8.50 mp.

In cadrul ansamblului Venus Residence 4 sunt disponibile 3 tipuri de locuri de parcare: supraterana, acoperita (la parterul blocului) si subterana (demisol).

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Venus Residence 4 are deschidere directa in Str. Drumul Binelui si acces facil din Str. Drumul Jilavei, Bulevardul Metalurgiei sau Drumul Gilaului.

Datorita amplasamentului, ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, si ofera acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Metro, Selgros, Auchan, Jumbo).

In imediata apropiere a proiectului regasim numeroase unitati de invatamant si unitati bancare, centre medicale si farmacii, restaurante, cafenele si diverse zone de agrement.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 10 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in doar 20 minute cu autoturismul personal.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, cu tematica dedicata sportului, intrucat au fost amenajate numeroase piste de biciclete si trotinete, cat si o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri.

In interiorul parcului, zona de relaxare cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 800 m de imobil).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 75.500 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.