Teren 1432 mp, autorizatie 2 duplexuri P+1E, Berceni, Mamina

Comuna Berceni, Quantum OxyGo Park Vidra, Sabi Park
ID Anunt: 63169

Trimite linkul unui prieten pe

143.200 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 1432 mp
Deschidere: 48 ml
Regim inaltime: P+1E
C.U.: Da
Tip: Intravilan, autorizat
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 1432 mp
Deschidere: 48 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+1E
Categorie teren: Intravilan, autorizat
Acces: acces stradal | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Va oferim 4 loturi de teren cu o suprafata totala de 1432 mp, pe care sunt autorizate constructia a doua vile cu parter si un etaj de tip duplex. Fiecare vila are o amprenta la sol de 78 mp, o suprafata desfasurata de 139.15 mp si o curte libera de 280 mp. Fiecare unitate dispune de o suprafata utila totala de 128.90 mp. Aceste proprietati sunt disponibile pentru achizitionare.

O parte dintr-un duplex este compartimentata in 4 camere echilibrate, dispuse astfel: living cu spatiu de dining si acces in terasa, bucatarie inchisa de 12 mp, grup sanitar de serviciu, un spatiu de depozitare, 3 dormitoare, 2 balcoane si 2 bai.

Accesul in ansamblu se face pe un drum public cu latimea de 11 ml, din care 8 ml sunt destinati pentru carosabil cu 2 benzi de circulatie. Fiecare unitate beneficiaza de 2 locuri de parcare amenajate in curtea imobilului

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile, si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare pluviala, iar casele sunt edificate cu ajutorul materialelor ecologice si durabile respectand standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de energie aproape de zero), si este precertificat Green Homes.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Quantum OxyGo Park Vidra, din care face parte aceste loturi de teren este compus din 68 de vile identice si 2 cladiri comerciale, dispus stradal pe Soseaua Calea Bucuresti la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 10 minute de mers cu autoturismul pana la statia de metrou Tudor Arghezi, unde este construita o parcare de tip Park&Ride cu o capacitate de 310 locuri.

Ansamblul rezidential are o suprafata de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul national si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Pentru mai multe informații despre acest proiect rezidential, vizitati: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/quantum-club-village-residence-vidra/

Pentru a vedea un tur virtual al acestui proiect rezidential precertificat, accesati: https://www.youtube.com/watch?v=uphlhia8oGw

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 13 km

Vecinatati

  • magazine
  • STB
  • bar/pub
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura
  • farmacie, spital

Pret si modalitati de plata

Pret : 143.200 Euro + TVA

Pretul unui singur lot de 358 mp este: 35.800 Euro + TVA (4 loturi disponibile)

Pret pe mp: 100 Euro + TVA

Se pot achizitiona doua sau 4 loturi pe societate cu taxare inversa.

In pretul de achizitie a terenului este inclusa si toata documentatia necesara inceperii constructiei (planuri etaj, plan amplasament, plan fatada, plan parcari, cerificat de urbanism, autorizatie constructie si regulamet de ordine interioara).

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin orice tip de credit bancar sau plata numerar. Consultanta financiara gartuita in vederea obtinerii un credit imobiliar prin intermediul Credit24h.ro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 25561.2 €
max 85204 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.