Teren intravilan, 19.470 mp, comuna 1 Decembrie, Judetul Ilfov

Ilfov, Comuna 1 Decembrie
ID Anunt: 66083

Trimite linkul unui prieten pe

1.168.200 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 19.470 mp
Deschidere: 123 ml
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 19.470 mp
Deschidere: 123 ml
Puz: Da
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Va oferim spre achizitie un lot de teren intravilan excelent, cu suprafata ampla de 19.470 mp, localizat in Comuna 1 Decembrie, Judetul Ilfov, in proximitatea Cartierului Rezidential Green City.

Terenul beneficiaza de o deschidere ampla de 123 metri liniari si reprezinta o oportunitate excelenta pentru investitie, deoarece ofera numeroase optiuni pentru valorificare, fiind potrivit atat pentru constructiile rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Proprietatea detine un avantaj semnificativ pentru planificare și dezvoltare, atat datorita dimensiunilor sale generoase cat si pentru localizarea favorabila de care dispune. Acest lot de teren este potrivit pentru constructii rezidentiale, iar cu o planificare corespunzatoare, poate deveni baza unei dezvoltari de succes pentru numeroase proiecte imobiliare exclusiviste. 

Puncte de interes

Terenul propus spre vanzare este localizat in Comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov, la Sud-Vest de Municipiul Bucuresti.

Unul dintre punctele forte ale acestei locatii este apropierea fata de Bucuresti, terenul regasindu-se la numai 10 km fata de zona metropolitana.

Accesul catre Bucuresti este facil si se realizeaza prin drumul European E85 in doar cateva minute. De asemenea, la numai 4 km fata de lotul de teren se regaseste Autostrada Centura Bucuresti (A0), care face conexiunea cu autostrazile A1, A2 si A3.

La o distanta de aproximativ 8 km fata de proprietatea propusa spre vanzare se regaseste Centura Bucuresti, dum national care inconjoara Orasul Bucuresti. Soseaua de centura se intersecteaza cu toate drumurile nationale principale care pornesc din București, iar aici amintim: DN1 (langa Otopeni), DN2 (intre Voluntari si Afumati), DN3 (la Pantelimon), DN4 (la Popesti-Leordeni), DN5 (in Jilava), DN6 (la Bragadiru) și DN7 (in Chitila), cu autostrazile A1 (langa Rosu), A2 (langa Catelu) și A3 (langa Cretuleasca), cu drumul national secundar DN1A (la Mogosoaia), precum si cu alte drumuri judetene, de interes local.

Magazin 4 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 9 minute
Centru 15 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes

Pret si modalitati de plata

Pret total: 1.168.200 Euro + TVA

Pret: 60 Euro / mp

*Proprietatea se vinde de catre o societate comerciala cu capital romanesc si in cazul in care se va achizitiona tot de catre o alta societate este posibila taxarea inversa in ceea ce priveste cota de TVA aferenta pretului.

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 208523.7 €
max 695079 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.