Quantum OxyGo Green

Quantum OxyGo Green

Expo 2022 Quantum Modules – divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

SUPRAFATA TEREN20.000 mp
REGIM INALTIMEP+1
PRETURI DE LAIn curand
DATA PREDAREDecembrie 2022
TIP APARTAMENTECase modulare

Prezentare

quantum certificare
Expo 2022 Quantum Modules – divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

Quantum OxyGo Green

PRIMUL PROIECT IMOBILIAR DIN ROMANIA, CONSTRUIT EXCLUSIV DIN CASE MODULARE!

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Inedit, inovativ si exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, proiectul Quantum OxyGo Green este creat din dorinta de a oferi cele mai diverse si excelente solutii de locuire celor care se afla in cautarea unei case moderne si accesibile.

Quantum OxyGo Green te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor modulare, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este al treilea proiect rezidential din seria proiectelor Quantum Residence din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home integrate, eficiente energetic, fiind de la inceput proiectat si gandit sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de „cladiri eficiente energetic”.

“Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de acces, facilitatile care il insotesc, denota un cadru aparte, ce ii pune in valoare frumusetea si eleganta.”Sursa: Quantum Premium Modules Group

Despre proiect

 • Localizat la numai 10 minute de Bucuresti, Sector 4, in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact in Comuna Vidra, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna a caselor modulare cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul in compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.
 • Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru cladiri verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES urmeaza sa se obtina la finalizarea proiectului, fiind o premiera pentru sudul zonei metropolitane a Capitalei. Acest lucru denota interesul cumparatorilor si creste calitatea constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro, dar si de catre multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Inovatiile tehnologice incluse si sistemul Smart Home integrat sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.
 • In zona rezidentiala a proiectului accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu, iar indiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.
 • Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare va fi la superlativ, iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.
 • Sunt disponibile in cadrul proiectului imobiliar doua zone de relaxare si de petrecere a timpului liber, dintre care una este amenajata sub forma unui loc de joaca pentru copii.
 • Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de gradini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.
 • ,,O locuinta verde” certificata are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale, dar in acelasi timp asigura calitatea si siguranta aerului din interior prin monitorizarea controlata si reducerea expunerii la radon din toata locuinta.
 • De asemenea, materialele durabile, ecologice si alte cerinte de proiectare reduc sau elimina multe substante chimice daunatoare gasite in unele materiale de constructie, cum ar fi formaldehida si compusii organici volatili (COV) toxici.
 • Quantum OxyGo Green in cifre

 • 48 Unitati locative, tip vila modulara
 • 2 cai de acces in ansamblu
 • 20.000 mp teren total
 • 2 tipuri de vile modulare
 • Gradini proprii de dimensiuni diverse
 • Loc de joaca si parc verde amenajat
 • Piste de biciclete amenajate
 • Acces securizat
 • Sistem Smart Home integrat
 • Statie incarcare auto

“O zona metropolitana este un centru urban mare, format dintr-o metropola mare si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase, din zona, se constituie drept centrul de dezvoltare al intregii zone, care va purta, de obicei, denumirea celui mai important oras component. Cele mai mari opt zone metropolitane ale Romaniei (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara) concentreaza 50% din populatia Romaniei si 75% din veniturile fixe ale tarii.

Despre casele eficiente energetic:

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute, o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”
Echipa Sudrezidential Real Estate.

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent, pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene, al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua, lipsita de surprize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevarat semnificative si ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decat spatioase si confortabile sunt realizate pentru a delecta, fie in intimitate, fie alaturi de familie si prieteni. Vei aprecia gradinile excelente, oferite de catre noi, fie ca optezi pentru o varianta partial acoperita, sau neacoperite, ele raman spatii concepute pentru relaxarea in aer liber sau pentru mult asteptatul grill de weekend.

Siguranta ocupa un loc principal in prioritatile care ghideaza deciziile noastre. Intregul domeniu dispune de acces securizat si monitorizat video, are paza non-stop, acces controlat, interventie rapida, camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati in liniste de fiecare moment petrecut acasa.

Despre casele eficiente energetic

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara. Grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt gandite astfel incat pierderile sau aporturile de caldura din exterior sa fie infime. Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etansarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important. Confortul calitatii aerului din interior este foarte important, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie de asemenea unul foarte bine proiectat, astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Din punct de vedere economic o asemenea constructie insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare, in comparatie cu o constructie standard. Confortul acustic este unul de calitate, iar cel vizual este excelent datorita luminii naturale de care se bucura o constructia eficienta.

Consumul de energie este atat scazut, cat si controlat, datorita sistemelor smart home integrate, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil. Trebuie sa mentionam ca am acordat o atentie sportita si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic” ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de energie aproape de zero), iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de catre cele mai importante banci din Romania, special pentru acest tip de locuinte.

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Quantum OxyGo Green Residence

PRIMUL PROIECT IMOBILIAR DIN ROMANIA CONSTRUIT EXCLUSIV DIN CASE MODULARE, se va lansa la 1 Martie 2022.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea
cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Cu drag, echipa Sudrezidential.ro

Citeste mai mult

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Calculeaza

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
  Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  castiga bani alaturi de sudrezidential
  x
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie