Quantum Premium Modules Group

Quantum Premium Modules Group

Quantum Premium Modules Group este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Prezentare

MicrosoftTeams image 79
Ce este Quantum Premium Modules Group?

Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in sudul zonei metropolitane a capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Primul pas in realizarea acestui demers a inceput cu achizitia unor terenuri de mari dimensiuni, in vederea construirii ulterioare a diferitelor proiecte propuse, proiecte atat rezidentiale cat si comerciale, complementare sau logistice.

Cine sunt membrii acestui grup de investitii imobiliare?

In principal sunt oameni din industria imobiliara cu o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale si non-rezidentiale, “actori” cu renume si expertiza indelungata pe acesta piata, societati si fonduri de investitii, cu o istorie ireprosabila in cadrul proiectelor realizate pana acum, in parteneriat cu SudRezidential.

Care este amploarea acestor investiti realizate de Quantum Premium Modules Group pana acum?

De la infiintare, adica din a doua parte a anului 2020 si pana la inceputul anului 2022 au fost investite in diferite proprietati imobiliare si anume in terenuri si cladiri, aproximativ 5 milioane de Euro.

Acesta este doar primul pas legat de aceste investitii, prin urmare valoarea totala a investitiilor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro, insa la aceasta ora este prematur sa discutam despre sume, pentru ca proiectul este in faza de dezvoltare si este foarte probabil ca extinderea lui sa fie exponentiala, pe masura ce zona si proiectele avute in vedere vor prinde viata.

De catre cine este reprezentat si sustinut brandul Quantum Premium Modules Group?

Grupul dispune deja de toata infrastructura companiilor SudRezidential si de implicarea intregii echipe manageriale, care a alcatuit de altfel si un master plan de investitii pe un termen de 5 ani, care sta la baza acestui brand.

De asigurarea creditarii financiar-bancare se va ocupa Credit24h.ro, divizia financiara SudRezidential, care va asigura atat finantarea proiectelor, cat si achizitia locuintelor de catre noii locatari ai proiectelor ce se vor derula. Avand intregul suport al celorlalte divizii si departamente ale grupului SudRezidential, care vor solutiona toate provocarile in house, putem spune ca exista toate ingredientele pentru un nou capitol de dezvoltare imobiliara durabila si de succes.

Spre exemplu si acesta este un aspect foarte important: proiectarea ansamblurilor rezidentiale viitoare se va face cu tot know-how-ul departamentelor de management si de proiectare ale grupului. La acest moment, proiectarea este deja in curs de realizare, fiind in faza finala, iar arhitectii SudRezidential au initiat si obtinut autorizarea primelor proiecte rezidentiale.

Departamentul de Vanzari SudRezidential, unul dintre cele mai eficiente si premiate departamente de vanzari din Romania, care lucreaza la acest moment alaturi de departamente de Marketing pentru realizarea identitatilor vizuale ale acestor proiecte si stabilesc ultimele detalii inainte de a le lansa pe piata.

O alta divizie importanta din cadrul grupului este Avalon Romania Building Industry, companie care se va ocupa in totalitate si cu prioritate de aceste proiecte, pentru a asigura logistica derularii lucrarilor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Prin urmare, acest parteneriat va avea toate premisele unui proiect de mare succes, fiind gandit si realizat unitar cu suportul deplin al tuturor departamentelor din cadrul grupului: tehnic, juridic, management, proiectare, executie si nu in ultimul rand de know-how-ul si experienta de peste 10 ani dobandita in derularea unor astfel de proiecte.

Ce proiecte sunt dezvoltate in acest moment de catre Quantum Premium Modules Group?

Anul acesta am decis initierea a 4 proiecte din cele 5 stabilite initial cu partenerii nostri. Primul pas sau mai exact primul proiect vizeaza edificarea ,,cartierului general” mai exact un centru complex de comanda si coordonare a proiectelor rezidentiale, care va consta intr-o cladire mixta de birouri si spatii comerciale, aflata in imediata apropiere a celorlalte proiecte de locuinte.

Cladirea se numeste Qtm Home Center si va fi compusa, pe langa spatiile comerciale aflate la parter, din birourile grupului de lucru aflate la etaj, dintr-un showroom de materiale si echipamente ce vor fi folosite in cadrul proiectelor noastre, dar si dintr-un departament de design interior, unde designerii vor stabili, conform indicatiilor cumparatorilor de locuinte, ce finisaje si echipamente se vor folosi in amenajarea viitoarei locuinte. De asemenea, cladirea va gazdui Departamentul de Vanzari si Departamentul Financiar, care va asigura finantarea adecvata fiecarui client. Ultimul etaj al acestui imobil va gazdui un spatiu dedicat recreerii si discutiilor cu partenerii nostri, sub forma unei cafenele cu ,,arome” imobiliar-financiare.

Un alt proiect pe care il incepem in primavara acestui an se numeste Quantum OxyGo Park Berceni si este localizat chiar langa centrul mentionat mai devreme, acesta constand intr-un proiect mixt de vile, alcatuit din case individuale, vile alipite la calcan, dar si un alt model de vila de dimensiuni mai mici, cerut in special de catre clientii nostri tineri, aflati la inceput de drum.

Proiectul se intinde pe o suprafata de 16.000 mp si este gandit in cel mai mic detaliu de catre arhitectii nostri, fiind conceput astfel incat sa convinga prin design si executie, inca de la prima intalnire.

Acesta va dispune de multiple facilitati: acces facil auto cu 4 cai de acces generoase, dintre care 2 cu acces direct din drumul principal Soseaua Berceni, drumurile interioare avand o latime de 9 m, un magazin modern de tipul Shop&Go de aproximativ 500 mp, un Bistro Italian si o sala de fitness, plus o cafenea moderna, toate fiind aflate in cadrul ansamblului.

Tot in primavara acestui an demaram si constructia unui alt proiect rezidential de vile, aflat la o mica distanta de cel mentionat anterior, care se numeste Quantum OxyGo Park Vidra, un proiect foarte amplu realizat pe o suprafata mult mai mare de teren. Este un proiect special prin componenta sa deoarece in cadrul acestuia se regasesc locuinte eficiente energetic, locuinte moderne prin arhitectura, cu o compartimentare excelenta. Un atu foarte important al acestui proiect cu un numar de 68 de case este legat de loturile de teren alocate vilelor/caselor, acestea fiind insotite de terenuri ample, avand suprafete de teren incepand de la 350 mp. Acest proiect va dispune de 4 cladiri mixte: comerciale si de facilitati, in care se vor regasi diferite functiuni puse la dispozitia rezidentilor.

Proiectul se va edifica pe o suprafata de 35.000 mp, avand acces si deschidere directa din Soseaua Berceni, pe un drum intern foarte generos de 11 m latime, accesul fiind foarte facil si rapid catre soseaua de centura a Capitalei si viitoarea autostrada de centura la care s-au inceput lucrarile de edificare in acest an.

In proiectarea acestui ansamblu rezidential, am plecat de la sugestiile si solicitarile clientilor nostri, fiind dedicat si gandit pentru satisfacerea celor mai exigente dorinte si cerinte ale acestora. Din aceste motive, acest proiect de suflet al nostru, a fost proiectat cu foarte mare grija, pasiune si putem spune ca este de departe cel mai echilibrat, aerisit si modern proiect rezidential din aceasta zona metropolitana. Intimitatea locatarilor a fost un alt aspect important, astfel ca imobilele au fost dispuse in asa fel incat sa existe o distanta suficienta intre imobile, pentru a satisface si acest aspect important pentru cumparatori.

Nu in cele din urma, dorim sa mentionam si cateva informatii despre Quantum Modules Premium Modular Building System si anume faptul ca, desi ne aflam in faza de autorizare, vom demara cat de curand posibil constructia primului showroom dedicat caselor modulare din Europa.

Noul Showroom este amplasat intre cele doua ansambluri rezidentiale de locuinte, cu o deshidere stradala excelenta, accesul urmand a se face direct din Soseaua Berceni, scopul fiind sa expuna in cel mai scurt timp foarte multe modele de case modulare oferite spre vanzare la preturi promotionale.

In paralel cu primul showroom dedicat caselor modulare, vom dezvolta si primul proiect, sau, daca vreti primul ansamblu de case modulare din Romania numit Quatum OxyGo Park.

Din cunostintele noastre, nu exista momentan in Europa un proiect integrat compus din case modulare similar noului nostru proiect Quantum OxyGo Park.

Cand vor fi livrate primele unitati locative din cadrul proiectelor Quantum Premium Modules Group?

Speram ca in cea de-a doua parte a anului 2023 sa incepem sa livram clientilor nostri primele locuinte atat in Quantum OxyGo Park Berceni cat si in proiectul Quantum OxyGo Park Vidra.

In ceea ce priveste cladirea centrala Qtm Home Center, aceasta se va da in folosinta pana in Septembrie 2023, iar Showroomul de case modulare a fost deja inaugurat.

Chiar daca sunt proiecte dificile si ample, care necesita o atentie deosebita pentru detalii, credem ca printr-o mobilizare excelenta a echipei si prin faptul ca suntem pregatiti, din toate punctele de vedere, le vom termina la timp, poate chiar mai repede, dar sunt multi factori care nu tin de noi.

Ce planuri sau ce investitii aveti in viitor pe langa cele mentionate deja?

Exista un proiect grandios la care ne gandim de mai multa vreme, dar despre care am prefera sa nu vorbim foarte multe, deoarece am dori intai sa il vedem materializat si apoi sa il prezentam la momentul si la timpul potrivit, insa va putem da cateva detalii despre acest concept. Mai exact, este vorba despre Qtm City Residence care va fi, poate cel mai mare proiect rezidential din zona metropolitana, deoarece dimensiunile acestuia, si aici ne referim la cateva zeci de hectare de teren dedicate in special locuintelor cu regim de inaltime redus, il vor face sa fie cel mai complex si important proiect rezidential din zona de Sud a Capitalei, un proiect care abunda in facilitati, spatii verzi, zone de petrecere a timpului liber si spatii pentru wellness. Ne dorim ca acest proiect sa vada lumina zilei cat mai curand si sa fie un succes, pentru membrii acestuia, dar mai ales pentru cei care vor decide ca este timpul sa aiba casa lor.

Cine sustine acest proiect si care sunt proiectele legislative care pot ajuta acest demers imobiliar de aceste proportii?

Suntem sustinuti si implicati in acest proces impreuna cu Urbanis Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, la care suntem afiliati inca din anul 2012, cea mai mare asociatie de acest profil din Romania, o asociatie care are deja un istoric destul de bogat in ceea ce priveste discutiile la nivel institutional cu autoritatile centrale nationale sau internationale: Gurvernul Romaniei, Banca Mondiala, Fondul Monetar International, Banca Nationala a Romaniei si nu in ultimul rand autoritati locale, care inteleg importanta unor astfel de proiecte de dezvoltare imobiliara durabila, menita sa aduca un plus de valoare atat comunitatilor locale cat si economiei nationale in general.

Urbanis a initiat modificarea mai multor proiecte legislative foarte importante privind piata imobiliara din Romania. Daca ar fi sa mentionam, printre cele mai importante sunt cele legate de majorarea pragului/plafonului de TVA de 5% de la 450.000 lei la 120.000 euro si eliminarea restrictiei privind achizitia unei singure locuinte cu TVA redus, acestea fiind rezultatul unor demersuri destul de anevoioase, insa ceea ce conteaza este faptul ca, in centrul acestor solicitari de modificare a legislatiei se afla, in final, clientul cumparator, care poate astfel sa-si achizitioneze casa mult dorita.

De ce sudul zonei metropolitane a Bucurestiului ?

In primul rand infrastructura, in al doilea rand experienta indelungata pe care o avem in aceasta zona, iar in al treilea rand accesibilitatea financiara atat pentru cumparatori, cat si pentru investitori.

Infrastructura deja creata de catre autoritati, in ultima perioada si in aceasta zona, este de-a dreptul impresionanta. In doar cativa ani Sectorul 4 si localitatile limitrofe din zona metropolitana, asa cum este zona Berceni-Vidra, s-au dezvoltat intr-un ritm extrem de alert.

Spre exemplu, Soseaua Berceni a fost modernizata complet, fiind largita la 4 benzi de circulatie, iar la acest moment se lucreaza la pasajul auto, mai bine zis giratia de la iesirea din Bucuresti via Comuna Berceni, lucrari care vor aduce un mare plus traficului catre si dinspre aceasta localitate.

Sa nu uitam faptul ca au fost demarate lucrarile la Autostrada A0, noul inel median al Capitalei, probabil una dintre cele mai importante autostrazi la care se va lucra in urmatorii ani si care va fluidiza tot traficul catre si dinspre zonele metropolitane ale Capitalei, aceasta fiind situata in imediata apropriere a zonei noastre de interes.

O alta informatie foarte importanta se refera la transportul in comun si aici ne referim la Metrou. Conform ultimelor informatii, Sectorul 4 a inceput lucrarile de construire ale unei noi statii de metrou chiar la Soseaua de Centura. O veste extrem de buna o reprezinta constructia unor noi statii de metrou supraterane chiar in Comuna Berceni, aceasta urmand sa devina prima localitate din Ilfov si din zona metropolitana a Capitalei care va beneficia de cel mai modern si rapid mijloc de transport catre Capitala.

Aceste noi statii de metrou vor beneficia de toate dotarile moderne, precum parcari de tipul Park and Ride, acestea fiind foarte utile celor care locuiesc sau muncesc in aceasta noua zona de expansiune urbana.

In concluzie, infrastructura din aceasta zona va beneficia de cele mai moderne si rapide cai de acces si transport: conexiuni multiple catre si dinspre Centura Capitalei, acces facil la Autostrada Soarelui si Autostrada A0, mai multe statii de metrou, unele chiar in Comuna Berceni, trama stradala modernizata in Comuna Berceni si Vidra, lucrari care vor reduce enorm timpul de tranzit, astfel ca distanta de doar 15 km pana in centrul Capitalei si de doar 1-2 km pana la noile statii de metrou, va reduce timpul de transport. Dupa cum stim, timpul a ajuns un element esential al vietii noastre si credem noi ca este mai importanta distanta in timp, decat distanta in kilometri.

Aceaste zone exclusive de case si vile, pe care Quantum Premium Modules Group le va dezvolta in perioada imediat urmatoare, vor beneficia de un acces rapid si facil catre numeroasele scoli, gradinite, crese, centre comerciale, mari magazine de retail, unitati spitalicesti si de toate avantajele unei vieti moderne si civilizate.

Din punctul de vedere al sigurantei si securitatii, vorbim despre o zona cu una dintre cele mai scazute rate ale criminalitatii si de o siguranta crescuta din punct de vedere seismic, aceasta zona fiind una dintre cele mai sigure zone seismice din zona Bucurestiului, datorita acceleratiei scazute a placilor tectonice din zona.

Toate acestea dau posibilitatea dezvoltarii pe termen lung a comunitatilor de acest fel si sunt doar cateva din motivele care ne-au atras atentia, atunci cand am decis sa investim in aceasta zona si sa ne implicam si in constructia de ansambluri rezidentiale de case/vile, nu doar de apartamente cum am fost obisnuiti pana acum.

In al doilea rand, asa cum spuneam, experienta si istoricul entitatilor implicate in acest mega proiect de dezvoltare rezidentiala, este un alt aspect foarte important. Am selectat pentru aceste proiecte un anumit tipar si profil de investitor si anume dezvoltatori care au experienta de minim cateva sute de imobile, deja realizate in aceasta zona si care sa aiba un feedback foarte bun din partea cumparatorilor. Daca adaugam experinta noastra de peste 10 de ani de activitate neintrerupta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale de mari dimensiuni, preponederent in aceasta zona, consideram ca exista toate ingredientele pentru un proiect de mare succes.

Dupa cum toti stim, pretul terenurilor pentru constructia de locuinte a crescut considerabil in ultima perioada si a devenit din ce in ce mai dificila identificarea de zone pentru edificarea de locuinte la un pret relativ redus. Din fericire, aceasta zona permite la acest moment, identificare de zone mari cu teren liber pentru edificarea de locuinte de acest tip. Un pret mai redus al terenurilor se traduce intr-un pret mai redus pentru cei care vor achizitiona case sau vile in cadrul proiectelor noastre.

Cine sa va ocupa de vanzarea proprietatilor dumneavoastra si de gasirea solutiilor financiare ?

Asa cum am mentionat si mai devreme grupul Quantum este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei si cea mai importanta companie imobiliara din zona de Sud a Capitalei, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea dezvoltatorilor imobiliari, daca este cazul, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro, divizia financiara a grupului SudRezidential, iar Asociatia Dezvoltatorilor – Urbanis este entitatea in care ne regasim cu totii si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membrii cu drepturi depline.

Care este profilul clientului produselor Quantum Premium Modules Group, cui se adreseaza mai exact aceste locuinte?

Ne place sa credem ca nu construim doar locuinte ci cream comunitati trainice, in care oamenii se vor bucura in fiecare clipa de alegerea facuta si in care isi vor creste copiii in cele mai civilizate conditii de bunastare si de confort.

Produsele noastre se adreseaza oricarui tip de client, oricarui statut social si asta se vede cu ochiul liber din diversitatea spatiilor locative puse la dispozitie de catre noi.

Practic iti poti alege acea locuinta care ti se potriveste sau mai bine zis locuinta care iti este potrivita intr-un anumit moment din viata ta si daca simti ca e timpul sa ai casa ta, atunci studiaza si produsele imobiliare Quantum Premium Modules Gropup, totul fiind gandit astfel incat de la intentie si pana la momentul in care achizitionezi o locuinta in cadrul proiectelor noastre, sa fie cat mai facil si cat mai prietenos posibil. Din momentul in care clientul a ales ceea ce i se potriveste, noi preluam totul, pana la semnarea documentelor de proprietate, si cand spunem totul ne gandim chiar la tot, documente, consiliere, juridic, finantare, design, finisaje, adica o casa ,,la cheie” in adevaratul sens al expresiei.

Ce ne puteti spune despre dotarile speciale ale proiectelor Quantum Premium Modules Group?

Imobilele care vor fi realizate in cadrul proiectelor Quantum Premium Modules Group vor fi cu totul deosebite, cel putin pentru segmentul de piata caruia ne adresam, si anume vor fi adaptate tehnologic si energetic la ultimele tendinte din domeniu, mai exact ,,case inteligente”, case ,,eficiente energetic” si ,,case verzi”.

Lucram la acest moment la selectarea modulului de casa inteligenta. Avem in analiza mai multe echipamente de tipul smarthome si vom alege acel sistem care este user friendly si un sistem extrem de scalabil si adaptabil, astfel incat, clientii nostri sa beneficieze de la inceput de expertiza noastra si de avantajul unor astfel de sisteme de automatizare. Pentru a da un mic indiciu, ne gandim la un sistem integrat de ultima generatie furnizat de unii dintre cei mai renumiti provideri din lume, de tipul Google-Nest Home, care va putea permite controlul climatizarii si incalzirii, controlul accesului in locuinta, camere inteligente si nenumarate alte automatizari, totul pentru confortul si usurinta utilizatorilor.

Pentru ca societatea si lumea intreaga s-a schimbat, credem ca este un moment foarte bun pentru a face si noi o tranzitie catre cele mai moderne si renumite certificari verzi pentru locuinte si aici nu vorbim doar despre respectarea cerintelor directivelor europene nZEB (Nearly zero-energy buildings) privind eficienta energetica, care au devenit aplicabile si catre care trebuie sa ne aliniem in perioada urmatoare. Discutam despre aderarea la unele dintre cele mai importante certificari de ,,case verzi” din domeniu, care implica atat un proces de constructie prietenos cu mediul inconjurator, cat si indeplinirea unor criterii obligatorii de certificare privind performanta de mediu, reciclare, eficienta consumului de energie, apa, sanatate si bunastare pentru locuitorii noilor locuinte. Pentru a intelege mai bine ce inseamna o locuinta certificata verde in adevaratul sens al cuvantului, o sa prezentam doar cateva dintre componentele unei astfel de certificari: in primul rand intregul proces de proiectare presupune implicarea unor experti si specialisti in proiectare bioclimatica si de cladiri verzi. Construirea locuintelor presupune utilizarea de materiale cu amprenta redusa de carbon si care nu polueaza, materiale care sunt fie reciclabile, fie sunt cat mai naturale si non-poluante ori non invazive pentru mediu si pentru sanatatea umana. Apoi, procesul in sine de edificare, presupune respectarea celor mai stricte normative de edificare si eficienta energetica din domeniu de clasa A sau chiar mai ridicat, aflate sub stricta supraveghere a unor specialisti care verifica implementarea acestor certificari, pentru ca rezultatul final sa fie conform cerintelor de certificare pentru ,,cladiri verzi”.

Dupa foarte multi ani petrecuti in aceasta industrie, putem afirma cu tarie ca viitorul este clar indreptat catre tehnologie, eficienta energetica si cladiri verzi, principii la care am inteles sa aderam pentru toate proiectele Quantum Premium Modules Group, atat cele pentru care am inceput deja construirea, asa cum sunt: Qtm Home Center, Quantum OxyGo Park Berceni, Qtm Street Mall, Quantum OxyGo Park Vidra, dar si pentru proiectele de viitor.
Cu drag, echipa Sudrezidential.ro

Citeste mai mult

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

0731.111.607 alexandra@sudbroker.ro

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie