Lot teren stradal 76.190 mp – Soseaua Oltenitei, Popesti aproape de centura Bucurestiului, pretabil constructii civile/comerciale/industriale – zona mixta, PUZ

Popesti Leordeni, Soseaua de centura inel median
ID Anunt: 26883

Trimite linkul unui prieten pe

Vandut!
Suprafata: 76190 mp
Deschidere: 180 ml
Regim inaltime: P+5E
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 76190 mp
Deschidere: 180 ml
Puz: Da
Regim inaltime: P+5E
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Propunem spre vanzare un lot de teren cu suprafata de 76.190 mp cu deschidere de 180 ml, amplasat in Orasul Popesti-Leordeni pe Soseaua Oltenitei stradal, pretabil pentru dezvoltare imobiliara de anvergura mare sau investitie.

Lotul de teren dispune de un PUZ realizat de curand pentru zona mixta, locuinte colective cu regim de inaltime redus (Parter + 5 Etaje), insotite de zona comerciala ampla si dezvoltare de parc industrial/logistic in vecinatate, deci puncteaza excelent la mai toate capitolele.

Puncte de interes

Zona in care se afla terenul propus spre vanzare este cuprinsa intre Colina Motors si SEA Romania, in zona industriala Danubiana cu sens de mers catre Centura Bucuresti, terenul fiind pozitionat chiar vis-a-vis de SEA Romania, stradal pe Soseaua Oltenitei.

Accesul dinspre Sector 4 Bucuresti in Popesti Leordeni se face in conditii civilizate si este extrem de rapid. Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura cu deschidere si acces rapid la bulevardele principale, metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata si aproape de o intreaga suita de centre comerciale care au contribuit in timp la succesul acestei zone aflate in continua dezvoltare.

Aceasta zona are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Terenul se afla si in imediata apropiere a centurii Bucurestiului (la doar 2 minute), zona aflata in curs de modernizare  si dezvoltare mai ales la capitolul infrastructura mare.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 18 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este: 7.999.905 Euro + TVA 19% .

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 7.999.905 Euro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie