The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.

 

SUPRAFATA TEREN100.000 mp
REGIM INALTIMEP+7, P+8, P+10, P+11
PRETURI DE LA68.900 euro
DATA PREDARENoiembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI22
NUMAR DE APARTAMENTE2000
NUMAR DE PARCARI2400
TIP APARTAMENTEApartamente 2-4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil. Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern, aici ne referim atat la circulatia auto si nivelul de securitate intern, cat si la spatiile verzi si cele de recreere.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvolatarii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea de comunitate: restaurantul Kristal, magazinul Profi, Bacania Lavurici cu Bunatati si un Salon de infrumusetare Salon Beauty Studio.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 10 Ha, pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort. Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a imobilelor.

In ceea ce priveste circulatia auto din cadrul proiectului, suntem asigurati inca de la inceput de catre proiectanti ca intreaga retea interna a fost gandita pentru a minimiza traficul pe cat posibil. Parcarile rezidentilor sunt concepute si pozitionate incat sa nu deranjeze inutil sau sa incurce circulatia pietonala sau cea de agrement din ansamblu. In complexul rezidential vor fi si piste de biciclete, iar faptul ca intregul proiect va dispune de restrictii de viteza pe drumurile interne, face ca disconfortul sa fie redus la minim.

The Grand Kristal Residence in cifre

100.000 mp teren total

22 de blocuri

peste 2.000 de unitati locative

2.400 de spatii pentru parcare

2 cai de acces in ansamblu

30% din totalul terenului spații verzi

11 locuri de joaca

11 parcuri moderne

-Teren total de 10 Ha (100.000 mp).

-22 de blocuri cu regim de inaltime mixt, P+7E, P+8E, P+10E si P+11E.

-Peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei si patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

-2.400 de locuri de parcare supraterane amenajate, delimitate si iluminate nocturn, oferite spre vanzare rezidentilor la pretul de 4.000 Euro + TVA 19%.

-Spatiul verde din cadrul ansamblului este de peste 30% din totalul terenului, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

-Rezidentii noului proiect vor beneficia, dupa cum am mentionat anterior, de piste destinate bicicletelor sau activitatilor de recreere similare, care traverseaza proiectul rezidential pe mijloc, de la un capat la altul, insumand astfel 1.100 de metri liniari.

-Accesul in ansamblul imobiliar este posibil din Bulevardul Metalurgiei pe Strada Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu, unde se afla si statia STB cu acelasi nume a autobuzelor 125, 141, 220 si N 105. Numeroase centre comerciale mari se afla chiar in apropiere: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Piata de Gros Bucuresti etc.

-Unitatile locative diverse rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul vor fi oferite spre vanzare, incepand cu ianuarie 2019, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera, ce se afla in continua crestere.

 

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost amenajate o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie, precum si o parcare supraetajata de 150 de locuri.

Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi mai dispune de alte facilitati de relaxare precum o plaja ecologica dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si probabil cel mai modern parc din Bucuresti.
In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

The Grand Kristal Residence 22 blocuri

Vezi tabelele cu apartamente accesand blocurile disponibile:

Specificatii tehnice si caracteristici

Locuintele din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • tamplaria PVC Salamander, profil de ultima generatie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;
 • placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;
 • parchetul este laminat si importat din Austria;
 • usile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Cersanit, import Spania;
 • usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;
 • apartamentele sunt echipate cu calorifere din otel si centrale in condensatie marca Ariston, conform noilor norme in vigoare.

Luminoase si spatioase, apartamentele sunt structurate, gandite si echipate, astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Materialele de foarte buna calitate si gradul inalt al finisarilor interioare, speram sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Daca la toate acestea adaugam faptul ca exista un intreg departament de finisare a imobilelor, pus la dispozitie de catre dezvoltatorii proiectului, in cadrul caruia puteti alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veti folosi la personalizarea interioara a apartamentului, putem spune ca oferta facuta de catre The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este una excelenta.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mana curenta din inox pe casa scarii. Balcoanele apartamentelor vor avea atat zidarie completa, cat si sticla la exterior. Imobilele vor fi deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare in parte si vor acomoda opt persoane la o singura urcare sau coborare. Compartimentarile interioare sunt executate tot cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolatia exterioara a fost achizitionat un pachet complet de la cea mai buna firma de profil din piata, respectiv Baumit sau Adeplast. Aceasta va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 80, cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si cu numeroase proprietati, fiind astfel rezolvata cu succes problema fatadei exterioare a tuturor blocurilor din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

BLOCURILE S1-S8, D1-D6 – VANDUTE

Blocul S9 - 96 de apartamente disponibile cu 23 tipuri de compartimentari

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Numar unitati Schita
3 camere Tip 1 Etaj 1-11 87.78 + 22.26 balcoane 109.900 euro 11 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 2 Etaj 1-10 52.57 + 13.50 balcon 70.900 euro 10 apartamente de vanzare The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 3 Etaj 1-10 55.60 + 8.44 balcon 75.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 4 Etaj 1-10 54.82 + 8.92 balcon 75.900 euro 2 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 5 Etaj 1-10 56.17 + 7.87 balcon 75.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 6 Etaj 1-10 57.78 + 11.09 balcon 78.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
3 camere Tip 7 Etaj 1-11 80.93 + 13.06 balcoane 99.900 euro 11 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 8 Etaj 1-10 56.15 + 8.93 balcon 75.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 9 Etaj 3-10 54.82 + 6.44 balcoane 75.900 euro 8 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 10 Etaj 11 52.57 + 13.50 balcon 68.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 11 Etaj 11 55.60 + 8.44 balcon 73.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 12 Etaj 11 55.60 + 8.44 balcoane 73.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 13 Etaj 11 56.17 + 7.87 balcon 73.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 14 Etaj 11 57.78 + 11.09 balcon 76.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 15 Etaj 11 56.15 + 9.12 balcon 73.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 16 Parter 67.04 + 11.22 balcoane 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 17 Parter 52.57 + 4.46 balcon 69.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 18 Parter 55.60 + 9.64 balcon 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 19 Parter 54.82 + 11.93 balcon 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 20 Parter 56.17 + 9.80 balcon 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 21 Parter 57.78 + 6.55 balcon 77.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
3 camere Tip 22 Parter 80.93 + 8.93 balcoane 99.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 23 Parter 56.15 + 10.9 balcon 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
 

Blocul S10 - 120 de apartamente disponibile cu 27 tipuri de compartimentari

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
2 Camere Tip 1 Parter 54.96 + 11.99 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 2 Parter 80.79 + 14.56 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 3 Parter 92.56 + 13.13 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 4 Parter 54.96 + 10.75 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 5 Parter 54.96 + 11.88 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 6 Parter 54.77 + 10.52 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 7 Parter 54.98 + 9.29 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 8 Parter 51.94 + 14.71 balcoane 69.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 9 Parter 54.99 + 9.30 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 10 Parter 60.40 + 12.10 balcon 79.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 11 Etaj 1-10 54.96 + 8.70 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 12 Etaj 1 80.79 + 17.52 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 13 Etaj 1 92.56 + 17.59 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 14 Etaj 1-10 54.96 + 8.89 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 15 Etaj 1-10 54.96 + 8.97 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 16 Etaj 1-10 54.77 + 8.97 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 17 Etaj 1 54.98 + 8.60 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 18 Etaj 1-10 51.94 + 14.25 balcoane 70.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 19 Etaj 1-10 55.29 + 8.91 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 20 Etaj 1 80.45 + 13.52 balcon 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 21 Etaj 2-11 80.79 + 13.78 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 22 Etaj 2-11 80.45 + 7.67 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 23 Etaj 2-11 92.56 + 15.62 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 24 Etaj 2-10 54.98+ 6.49 balcoane 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 25 Etaj 11 54.96 + 8.70 balcon 73.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 26 Etaj 11 54.98 + 6.49 balcoane 73.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 27 Etaj 11 51.94+ 14.25 balcoane 68.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
 

Blocul S11 - 120 de apartamente disponibile cu 26 tipuri de compartimentari

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
2 Camere Tip 1 Parter 60.40 + 12.10 balcon 79.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 2 Parter 54.99 + 9.30 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 3 Parter 51.94 + 14.71 balcoane 69.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 4 Parter 54.98 + 9.29 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 5 Parter 54.77 + 10.52 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 6 Parter 54.96 + 11.88 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 7 Parter 54.96 + 10.75 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 8 Parter 92.56 + 13.13 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 9 Parter 80.79 + 14.56 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 10 Parter 54.96 + 11.99 balcon 74.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 11 Etaj 1 80.45 + 13.52 balcon 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 12 Etaj 1-10 55.29 + 8.91 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 13 Etaj 1-10 51.94 + 14.25 balcoane 70.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 14 Etaj 1 54.98 + 8.60 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 15 Etaj 1-10 54.77 + 8.97 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 16 Etaj 1-10 54.96 + 8.97 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 17 Etaj 1-10 54.96 + 8.89 balcon 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 18 Etaj 1 92.56 + 17.59 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 19 Etaj 1 80.79 + 17.52 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 20 Etaj 2-11 80.45 + 7.67 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 21 Etaj 2-10 54.98+ 6.49 balcoane 75.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
4 Camere Tip 22 Etaj 2-11 92.56 + 15.62 balcoane 119.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
3 Camere Tip 23 Etaj 2-11 80.79 + 13.78 balcoane 99.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 24 Etaj 11 54.96 + 8.70 balcon 73.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 25 Etaj 11 54.98 + 6.49 balcoane 73.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni
2 Camere Tip 26 Etaj 11 51.94+ 14.25 balcoane 68.900 euro apartamente The Grand Kristal Berceni

Blocul D7

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
3 Camere Tip 1 1 80.79 + 17.42 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
4 Camere Tip 2 1 92.56 + 17.41 balcoane 119.900 euro apartamente 4 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
3 Camere Tip 3 1 80.45 + 13.52 balcon 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 4 1,2,3,4,5,6,7,8 51.94 + 14.09 balcoane 70.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 5 1,2,3,4,5,6,7,8 54.96 + 8.97 balcon 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 6 2,3,4,5,6,7,8 54.98 + 6.40 balcoane 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
3 Camere Tip 7 2,3,4,5,6,7,8 80.79 + 13.68 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
3 Camere Tip 8 2,3,4,5,6,7,8 80.45 + 7.67 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
4 Camere Tip 9 2,3,4,5,6,7,8 92.56 + 15.43 balcoane 119.900 euro apartamente 4 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7

Blocul D8

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
2 Camere Tip 1 1,2,3,4,5,6,7,8 52.57 + 13.50 balcon 70.900 euro apartamente2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 2 1,2,3,4,5,6,7,8 55.41 + 8.44 balcon 75.900 euro apartamente2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 3 1,2,3,4,5,6,7,8 56.17 + 7.87 balcon 75.900 euro apartamente2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 4 1,2,3,4,5,6,7,8 56.15 + 8.93 balcon 75.900 euro apartamente2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
2 Camere Tip 5 1,2,3,4,5,6,7,8 57.78 + 11.09 balcon 78.900 euro apartamente2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
3 Camere Tip 6 1,2,3,4,5,6,7,8 87.78 + 22.15 balcoane 109.900 euro apartamente3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7
3 Camere Tip 7 1,2,3,4,5,6,7,8 80.93 + 13.06 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul d7

Blocul D9

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
2 Camere Tip 1 Parter 56.15 + 11.21 balcon 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
3 Camere Tip 2 Parter 80.93 + 8.92 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 3 Parter 57.78 + 6.55 balcon 78.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 4 Parter 54.82 + 11.93 balcon 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 5 Parter 52.57 + 4.46 balcon 70.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 6 Parter 67.07 + 11.22 balcoane 82.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 7 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 56.15 + 8.93 balcon 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
3 Camere Tip 8 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 80.93 + 13.06 balcoane 99.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 9 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 57.78 + 11.09 balcon 78.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 10 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 55.60 + 8.44 balcon 75.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
2 Camere Tip 11 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 52.57 + 13.50 balcon 70.900 euro apartamente 2 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9
3 Camere Tip 12 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 87.88 + 22.14 balcoane 109.900 euro apartamente 3 Camere The Grand Kristal Berceni Blocul D9

Blocul D10

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
2 Camere Tip 1 P 54.96 + 11.99 balcon 75.900 euro
3 Camere Tip 2 P 80.79 + 14.56 balcoane 99.900 euro
4 Camere Tip 3 P 92.56 + 13.13 balcoane 119.900 euro
2 Camere Tip 4 P 54.96 + 10.75 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 5 P 54.96 + 11.88 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 6 P 54.77 + 10.52 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 7 P 54.98 + 9.29 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 8 P 51.94 + 14.25 balcoane 70.900 euro
2 Camere Tip 9 P 54.99 + 9.30 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 10 P 60.40 + 12.10 balcon 82.900 euro
2 Camere Tip 11 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 54.96 + 8.70 balcon 75.900 euro
3 Camere Tip 12 1 80.79 + 17.52 balcoane 99.900 euro
4 Camere Tip 13 1 92.56 + 17.59 balcoane 119.900 euro
2 Camere Tip 14 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 54.96 + 8.89 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 15 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 54.77 + 8.97 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 16 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 54.96 + 8.97 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 17 1 54.98 + 8.60 balcon 75.900 euro
2 Camere Tip 18 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 51.94 + 14.25 balcoane 70.900 euro
2 Camere Tip 19 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 55.29 + 8.91 balcon 75.900 euro
3 Camere Tip 20 1 80.45 + 13.52 balcon 99.900 euro
3 Camere Tip 21 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 80.79 + 13.78 balcoane 99.900 euro
3 Camere Tip 22 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 80.45 + 7.67 balcoane 99.900 euro
4 Camere Tip 23 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 92.56 + 15.62 balcoane 119.900 euro
2 Camere Tip 24 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 54.98+ 6.49 balcoane 75.900 euro

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este una extrem de variata si mai ales accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro:

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Intra pe www.credit24h.ro sau suna acum la numarul 0731.111.600 si afla mai multe detalii!

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe informatii despre The Grand Kristal Residence City la numerele de telefon:

0731.111.602 – Irina Savu - Manager de Proiect

0735.527.098 – Catalin Angheluta - Manager de Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie