Smart Residence Premium Apartments

Smart Residence Premium Apartments

Pozitionarea noului proiect rezidential face ca accesul catre imobile sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o comunitate rezidentiala veritabila, datorita cererii pentru unitati locative accesibile si echilibrate, precum si datorita dezvoltarii rapide a intregii infrastructuri din acest sector.

SUPRAFATA TEREN11500 mp
REGIM INALTIMES+P+8E+9E duplex + Et tehnic
PRETURI DE LA60.000 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE53
NUMAR DE PARCARI60
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Studio, Ap 2 camere, Ap 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Smart Residence Premium Apartments

Smart Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential Smart dezvoltat sub aceasta marca, pozitionat strategic la intersectia dintre doua artere intens circulate, strada Turnu Magurele si strada Emil Racovita, in Sectorul 4 al Bucurestiului, situat in apropiere de statia de metrou Aparatorii Patriei, Facultatea Spiru Haret si noul Patinoar Berceni Arena.

Smart Residence Premium Apartments va cuprinde, in prima faza, blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime S+P+8E+9E+Et.Tehnic, insotite de numeroase facilitati complementare, cum ar fi spatiile comerciale la parter si etajul 1, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu, parcari subterane delimitate, un adapost antiatomic in subsolul imobilelor, spatii verzi amenajate si o excelenta functionalitate interioara pentru intregul proiect rezidential.

Proiectul dispune, pe langa acest amplasament excelent, si de un concept interesant, fiind gandit inca de la inceput de catre dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential ultra-modern, prietenos cu mediul inconjurator si inovativ, iar aici trebuie sa punctam adoptarea solutiilor si sistemelor smart, care sunt integrate complet in apartamentele puse in vanzare si care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti.

Structura imobilelor din cadrul Smart Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Imobilele dispun la interior de compartimentari realizate din blocuri ceramice de tip Ytong, finisaje si echipamente de cea mai inalta calitate, materiale de ultima generatie de la mari companii specializate, puse la dispozitia dumneavoastra de catre echipa de designeri din cadrul departamentului de finisaje al proiectului. Acesti specialisti va vor oferi consultanta in cel mai potrivit mod posibil pentru a va ajuta sa finisati interiorul locuintei conform cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Partile comune ale proiectului sunt la fel de bine finisate si dispun de placari cu travertin si mana curenta din inox pe scari. Balcoanele apartamentelor au balustrade de sticla si inox la exterior.

Mentionam ca toate cele 4 cladiri ale complexului rezidential vor avea la dispozitie cate 2 lifturi / bloc, silentioase si moderne, marca Schindler, cu o capacitate de 6 persoane.

Smart Residence 2 1

Facilitati

Noul proiect dispune de o serie de facilitati menite sa ridice gradul de confort si intimitate al viitorilor rezidenti, dintre care enumeram:

 • Incalzire in pardoseala in apartamente
 • Arhitectura si finisaje de exceptie;
 • Loc de joaca tematic supravegheat pentru copii;
 • Inovatii tehnologice: sisteme smart, casa inteligenta;
 • Statii de incarcare masini electrice;
 • Adapost ALA;
 • Monitorizare si paza 24/24 gratuita;
 • Smart parking system;
 • Solutii peisagistice inedite.

In cadrul Strip Mallului care cuprinde si o zona comerciala cu o suprafata de 9.000 mp vor fi configurate peste 30 de spatii comerciale atat la parter, cat si la etajul 1, disponibile pentru inchiriere.

Din zona comerciala enumeram urmatoarele activitati economice:

 • Supermarket;
 • Gradinita (after-school);
 • Restaurant / Cafenea;
 • Farmacie;
 • Sala de Fitness;
 • Cabinet Medical;
 • Cabinet Stomatologic;
 • Banca Comerciala.

Fiecare unitate locativa este echipata cu contoare individuale pentru apa, electricitate si gaze, dispune de o centrala proprie de 24 kW, cu sistem de incalzire in pardoseala, configurata cu atentie pentru fiecare camera, astfel incat viitorii locatari sa beneficieze de un mediu termic fara probleme.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Mega Image, Lidl sau Kaufland), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 15 minute, iar la nici 5 minute distanta se afla Piata Sudului.

Locuri de Joaca

Siguranta copiilor reprezinta o prioritate majora, motiv pentru care locurile de joaca sunt supravegheate si organizate in mod corespunzator, fiind structurate pe grupe de varsta. Aceste spatii destinate jocului sunt amplasate intr-un mediu natural, cu grija selectat in cadrul complexului rezidential, izolate de traficul stradal, fara riscul interactiunii cu masinile, deoarece parcarile sunt exclusiv subterane.

Locurile de joaca vor fi amenajate cu echipamente de cea mai buna calitate, intr-un stil atractiv pentru copii, menit sa ii stimuleze, sa ii ajute sa socializeze cu usurinta si sa isi consume energia intr-un mod sanatos. In spatiul rezidential Smart Residence, copiilor le este garantata placerea distractiei in aer liber, dar si siguranta de care au nevoie.

1 1

Finisajele interioare

30 1

Dotari sanitare, electrice, gaze

Detalii tehnice / Finisaje exterioare

Smart Residence 7 1

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Promotie valabila pana la data de 19.05.2024 pentru urmatoarele tipuri de apartamente:

Tip 5 : 93.000 Euro + TVA90.826 Euro +TVA
Tip 6 : 107.500 Euro + TVA98.624 Euro + TVA
Tip 7 : 107.500 Euro + TVA98.624 Euro + TVA

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEtaj 247,60 mp + 5,70 mp balcon = 53,30 mp + 32,50 mp TERASA115.500 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 22 CamereEtaj 258,30 mp + 4,20 mp balcon = 62,50 mp + 20,90 mp TERASA118.900 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 32 CamereEtaj 258,30 mp + 4,20 mp balcon = 62,50 mp + 20,90 mp TERASA118.900 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 43 CamereEtaj 277,80 mp + 157.70 mp TERASA283.000 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 52 CamereEtaj 3-1047,70 mp + 10,40 mp balcon = 58,10 mp93.000 Euro + TVA 8apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 62 CamereEtaj 3-1058,50 mp + 8,70 mp balcon = 67,20 mp107.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 72 CamereEtaj 3-1058,50 mp + 8,70 mp balcon = 67,20 mp107.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 83 CamereEtaj 3-1071,20 mp + 12,30 mp balcon= 83,50 mp134.000 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 9StudioEtaj 3-1040,80 mp + 5,70 mp balcon = 46,50 mp76.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
Tip 10GarsonieraEtaj 3-1029,40 mp + 6,90 mp balcon= 36,30 mp60.000 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui imobil, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro 

Date de contact birou vanzari:

Pentru a programa o vizionare online, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect de la:

Cristi Farcas 0721.827.390, Adrian Monu 0727.239.293 - Manageri proiect

sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Sud Rezidential. 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.