Smart Residence Premium Apartments

Smart Residence Premium Apartments

Pozitionarea noului proiect rezidential face ca accesul catre imobile sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o comunitate rezidentiala veritabila, datorita cererii pentru unitati locative accesibile si echilibrate, precum si datorita dezvoltarii rapide a intregii infrastructuri din acest sector.

SUPRAFATA TEREN11500 mp
REGIM INALTIMES+P+8E+9E duplex + Et tehnic
PRETURI DE LA60.000 euro
+ TVA
DATA PREDAREDecembrie 2023
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE53
NUMAR DE PARCARI60
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Studio, Ap 2 camere, Ap 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Smart Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential Smart dezvoltat sub aceasta marca, pozitionat strategic la intersectia dintre doua artere intens circulate, strada Turnu Magurele si strada Emil Racovita, in Sectorul 4 al Bucurestiului, situat in apropiere de statia de metrou Aparatorii Patriei, Facultatea Spiru Haret si noul Patinoar Berceni Arena.

Smart Residence Premium Apartments va cuprinde, in prima faza, blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime S+P+8E+9E+Et.Tehnic, insotite de numeroase facilitati complementare, cum ar fi spatiile comerciale la parter si etajul 1, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu, parcari subterane delimitate, un adapost antiatomic in subsolul imobilelor, spatii verzi amenajate si o excelenta functionalitate interioara pentru intregul proiect rezidential.

Proiectul dispune, pe langa acest amplasament excelent, si de un concept interesant, fiind gandit inca de la inceput de catre dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential ultra-modern, prietenos cu mediul inconjurator si inovativ, iar aici trebuie sa punctam adoptarea solutiilor si sistemelor smart, care sunt integrate complet in apartamentele puse in vanzare si care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti.

Structura imobilelor din cadrul Smart Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Imobilele dispun la interior de compartimentari realizate din blocuri ceramice de tip Ytong, finisaje si echipamente de cea mai inalta calitate, materiale de ultima generatie de la mari companii specializate, puse la dispozitia dumneavoastra de catre echipa de designeri din cadrul departamentului de finisaje al proiectului. Acesti specialisti va vor oferi consultanta in cel mai potrivit mod posibil pentru a va ajuta sa finisati interiorul locuintei conform cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Partile comune ale proiectului sunt la fel de bine finisate si dispun de placari cu travertin si mana curenta din inox pe scari. Balcoanele apartamentelor au balustrade de sticla si inox la exterior.

Mentionam ca toate cele 4 cladiri ale complexului rezidential vor avea la dispozitie cate 2 lifturi / bloc, silentioase si moderne, marca Schindler, cu o capacitate de 6 persoane.

Smart Residence 2 1

Facilitati

Noul proiect dispune de o serie de facilitati menite sa ridice gradul de confort si intimitate al viitorilor rezidenti, dintre care enumeram:

 • Incalzire in pardoseala in apartamente
 • Arhitectura si finisaje de exceptie;
 • Loc de joaca tematic supravegheat pentru copii;
 • Inovatii tehnologice: sisteme smart, casa inteligenta;
 • Statii de incarcare masini electrice;
 • Adapost ALA;
 • Monitorizare si paza 24/24 gratuita;
 • Smart parking system;
 • Solutii peisagistice inedite.

In cadrul Strip Mallului care cuprinde si o zona comerciala cu o suprafata de 9.000 mp vor fi configurate peste 30 de spatii comerciale atat la parter, cat si la etajul 1, disponibile pentru inchiriere.

Din zona comerciala enumeram urmatoarele activitati economice:

 • Supermarket;
 • Gradinita (after-school);
 • Restaurant / Cafenea;
 • Farmacie;
 • Sala de Fitness;
 • Cabinet Medical;
 • Cabinet Stomatologic;
 • Banca Comerciala.

Fiecare unitate locativa este echipata cu contoare individuale pentru apa, electricitate si gaze, dispune de o centrala proprie de 24 kW, cu sistem de incalzire in pardoseala, configurata cu atentie pentru fiecare camera, astfel incat viitorii locatari sa beneficieze de un mediu termic fara probleme.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Mega Image, Lidl sau Kaufland), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 15 minute, iar la nici 5 minute distanta se afla Piata Sudului.

Locuri de Joaca

Siguranta copiilor reprezinta o prioritate majora, motiv pentru care locurile de joaca sunt supravegheate si organizate in mod corespunzator, fiind structurate pe grupe de varsta. Aceste spatii destinate jocului sunt amplasate intr-un mediu natural, cu grija selectat in cadrul complexului rezidential, izolate de traficul stradal, fara riscul interactiunii cu masinile, deoarece parcarile sunt exclusiv subterane.

Locurile de joaca vor fi amenajate cu echipamente de cea mai buna calitate, intr-un stil atractiv pentru copii, menit sa ii stimuleze, sa ii ajute sa socializeze cu usurinta si sa isi consume energia intr-un mod sanatos. In spatiul rezidential Smart Residence, copiilor le este garantata placerea distractiei in aer liber, dar si siguranta de care au nevoie.

1 1

Finisajele interioare

30 1

Dotari sanitare, electrice, gaze

Detalii tehnice / Finisaje exterioare

Smart Residence 7 1

Apartamente disponibile

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip 1Etaj 247,60 mp + 5,70 mp balcon = 53,30 mp + 32,50 mp TERASA115.500 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
2 CamereTip 2Etaj 258,30 mp + 4,20 mp balcon = 62,50 mp + 20,90 mp TERASA118.900 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
2 CamereTip 3Etaj 258,30 mp + 4,20 mp balcon = 62,50 mp + 20,90 mp TERASA118.900 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
3 CamereTip 4Etaj 277,80 mp + 157.70 mp TERASA283.000 Euro + TVA1apartamente Smart Residence Premium Apartments
2 CamereTip 5Etaj 3-1047,70 mp + 10,40 mp balcon = 58,10 mp93.000 Euro + TVA 8apartamente Smart Residence Premium Apartments
2 CamereTip 6Etaj 3-1058,50 mp + 8,70 mp balcon = 67,20 mp107.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
2 CamereTip 7Etaj 3-1058,50 mp + 8,70 mp balcon = 67,20 mp107.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
3 CamereTip 8Etaj 3-1071,20 mp + 12,30 mp balcon= 83,50 mp134.000 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
StudioTip 9Etaj 3-1040,80 mp + 5,70 mp balcon = 46,50 mp76.500 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments
GarsonieraTip 10Etaj 3-1029,40 mp + 6,90 mp balcon= 36,30 mp60.000 Euro + TVA8apartamente Smart Residence Premium Apartments

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui imobil, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro 

Date de contact birou vanzari:

Pentru a programa o vizionare online, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect de la:

Cristi Farcas 0721.827.390, Adrian Monu 0727.239.293 - Manageri proiect

sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Sud Rezidential. 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie